Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

krema za obraz

Default avatar

nati 68

Pred dnevi sem na enem od forumov zasledila naslednji odgovor:
Afrodita se mi zdi čisto v redu, nobena krema ti ne bo zradirala gubic. Dejansko je v redu, da v tem letnem času uporabljaš kaj vlažilnega, občasno pa si daj zvečer kakšno mastno npr. 2x tedensko.
Če pa že hočeš tiste s kislinami, jih uporabljaj samo od oktobra do marca, drugače si boš naredila več škode kot koristi.

Sama se pravkar odločam za nakup Hyaluron LIFT VLAŽILNE LIFTING KREME od kozmetike Afrodita. Tam krema vsebuje inovativno patentirano 100% naravno hialuronsko kislino. Zanima me, če mogoče veste, če tudi za to kremo velja, da naj bi se jo uporabljalo samo od okt. do marca. Na njihovi spletni strani piše, da je primerna za vsakodnevno uporabo.
Default avatar

TatjanaB.

V času toplejših dni naša koža potrebuje lažjo nego. Za ta čas so odlične kremice z hyaloronom. Njegova naloga je, da veče vodo in jo zadržuje vlago kože. Ne reagirajo svetlobo, zato se lahko uporabljajo tudi v poletnem času.
Trgovina z Afroditinimi izdelki je na povezavi: http://kremca.net/shop/index.php?route= ... ath=94_100

Vaše vprašanje se nanaša še na kisline, ki se lahko nanašajo na kožo samo v hladnejših dneh.
Te kisline so sadne. Povzročijo tudi efekt pilinga. Rezultat po njih je res fenomenalen. Opravljajo veliko nepravilnosti. Paziti pa je potrebno, da se v tem času ne izpostavljamo soncu in solariju.
Odlične kislinice so od kozmetike Dr. Grandel. http://kremca.net/shop/index.php?route= ... uct_id=160

Želim vam lep dan, Tatjana
Tatjana Bizjak
glavni urednik spletnega portala profesionalne kozmetike
<http://www.kremca.net>
urednica foruma med.over.net profesionalne kozmetike
<http://med.over.net/phorum/list.php?f=166>

http://www.miapharma.si
http://www.angelsounds.si
http://www.kremca.net
Default avatar

Lefery

Jaz pa priporočam Lefery kozmetiko. Uporabljam že 4 mesece, zanima me, ali je potrebno pri kremah, ki imajo močan učinek, narediti neko pavzo, ali jo lahko uporabljam vsak dan?
Default avatar

lefery

Hvala za odgovor! :) So mi sicer ob naročilu rekli, da se krema uporablja kot tretma, ampak ne bi zdaj prenehala, ker mi izredno odgovarja.
Default avatar

Milan G

Lari fari potem pa svizec zavije čokolado,...
Default avatar

snežna alga

Kakšen mesec nazaj sem si nabavila ta ale perle bleue in priporočam vsem. Kremica je čisto naravna in vsebuje dermcom, in sicer ekstrakt žafranovega cveta, ki vpliva na proizvodnjo elastina in kolagena. Po enem mesecu vidim predvsem, da je koža bolj napeta.
Default avatar

poskkusila sem

Probala sem le nočno kremo perle bleue. Zaenkrat vidim, da je koža bolj napeta, ampak sem še le na začetku tretmaja. Dnevne nism probala. Imate kakšne nasveti ali je vredno naročiti tudi dnevno kremo?
Default avatar

joooooooooooj

Mislim, da če se že odločaš za tak tretma kot je perle bleue najboljše učinke so pri uporabi celotnega tretmaja. Meni recimo dnevna ustreza bolj kot nočna, ampak več vsak posameznik je drugačen in dokler ne boš poskusila, ne boš vedela al ti paše al ne.
Default avatar

diva111

krema za obraz je men trenutno top Secret key iz Koreje. Oni so itak tata mata v kozmetiki. Poglej si na healthyskin.eu, so v Kamniku.
Default avatar

polona246

nati 68 je napisal/a:
Res ti ne bo nobena krema "zradirala" gubic, lahko ti jih pa zmanjša da ne bojo več vidne in da bojo ličila izgledala lepša na koži. Afrodite sicer še nisem uporabljala od kar sem imela alergijsko reakcijo na njihov čistilec ličil, ampak če se ti hyaluron lift krema ne obnese ti priporočam Luxfactor 4d kremco. Sodelavke so mi je kupile za darilo pa je v življenju ne bom zamenala.
Default avatar

ttcbbbm

polona246 je napisal/a:
nobenda krema ne bo naredila tega,DA GUB NE BO.le manj bodo vidne.ampak gube bodo ostale,ker ti nobena krema koze ne natege.
Luxfactor 4d krema ni nič posebnega.le draga je
Default avatar

SimoncaLimonca

ttcbbbm je napisal/a:
Meni se pa zdi, da mi je lf 4d krema pomagala
Očitno je od posameznika odvisno
Default avatar

ttcbbbm

SimoncaLimonca je napisal/a:
ni res.ko se koza raztegne,ti je nobena krema ne bo skupaj povlekla.to se tebi samo zdi.dobro se poglej od blizu,pri svetlobi.koza je le navlazena ampak gube ostajajo,zal.pa še je to krema za 3 evre ali 100
Default avatar

pridnamravljica

ttcbbbm je napisal/a:
Tudi jaz zuporabljam Luxf 4D kremo in ja, koža je zelo navlažena. Ampak se tudi meni zdi da se je videz gub zmanjšal. Se mi pa zdi škoda, da bi si kožo gledala pod mikroskopom ker mi je pomembno samo, da se od navadne oddaljenosti stran ne vidi
Default avatar

morskazvezda

pridnamravljica je napisal/a:
Ej, se čisto strinjam. Meni je sicer tudi partner rekel, da je hitro opazil razliko ko sem zažela uporabljati 4D kremo. Čeprav me večino časa gleda od blizu ker ves prosti čas preživima en ob drugem :)
Default avatar

ttcbbbm

pridnamravljica je napisal/a:
vseeno je če kupiš od ilirje kremo za dobre 3 evre kot pa to ali ostale ki so 20 ali več na mesec.
Default avatar

macamaca

Če so gube posledica suhe ali dehidirirane kože, potem bo vlažilna krema skoraj sigurno, če gre za pomanjkanje kolagena ali elastina, je pa to druga pesem.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek