Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Krema proti gubam, ki vam je res pomagala, a obstaja?

Default avatar
.živijo. moja mami (44) je obupano iskala rešitev za gubice pa je nasla eno kremico (facelift), naravnega izvora iz šipkovega olja. pa ji je res ful pomagala. zdej jo uporablja že dva meseca pa se mi zdi da ma vsak dan manj gubic. :D

ce vas zanima me lahko kontaktirate na [email protected] pa vam napisem ime znamke pa kremice :D

lp, Neža
Default avatar
Uporabljala sem že skoraj vsako kremo, ki je dostopna in nič mi ni pomagalo, vendar sem najdla nekaj kaj je vsebovalo snežno algo. Rekla sem ajde, probajmo zadnjič in resno po dveh mesecih sem opazila, da je ful spremeba. Izgledam kada bi bila 10 lat mlajša. Kremica se imenuje perle bleue
Default avatar
perle bleue kosmetiko si lahko nabavite prav tukaj e-beautyjournal.com/386/lepota/perle-bleue-otn-2-wm/?aid=80242
Default avatar
Jaz sem si pa za božično darilo, podarila lux factor 4D kremo... ker sem bila pridna :) uporabljam jo cca 3 tedne, tako da je še prezgodaj za kakšna velika odkritja, lahko pa že rečem, da zelo odgovarja moji koži in jo lepo nahrani, navlaži, da ni izsušena v teh mrzlih dneh. Tako da, to je že dober znak! Lepe praznike vsem :)
Default avatar
Pozdravljena,

Za omenjena leta bo zal krema premalo...
Predlagam kakršnokoli neinvazivno, globinsko nego.
Sama uporabljam čiščenje z ultrazvično špatulo in 1x mesečno nego z mezoterapijo. Cena tretmaja: 50-60 eur.
Pohvalijo tudinege s kisikom, potem Intraceuticals, cene 90-100 eur
Nege z Lpgjem, cene 35-50 eur

Martina Razinger
Default avatar
V boju proti gubicam je najuspešnejši celostni pristop;profesionalna nega in nega doma. Obe personalizirani, torej namenjeni posebej Vam in Vašemu stanju kože.
Tanka koža je še posebej občutljiva in zahteva posebno nego. Pri 45 ji tako verjetno najbolj primanjkuje vlage, lahko pa gre tudi za pomanjkanje lipidov (maščobe).
Zelo dobri rezultati pri pomanjkanju vlage daje kisikova nega Intraceuticals,za domačo uporabo krema Biofixine, Biologique Recherche(Salon Shape, Ljubljana), vendar bi Vam vseeno svetovala prej pregled kože in svetovanje.
Default avatar
Polagam na srce, probaj Mizonovo ki ima 75% kolagena! Ma sem sprobala, mene kr zategne ;) ma se sploh ne hecam. Sem dobila za dedka mraza majhno stekleničko kolagena, ga dam tri kapljice in čez par minut ko se vpije pa še to kremco. Koža je neverjetno gladka in zategnjena. Res ne vem iz česa je ampak meni zgleda da zelo ustreza. Ne vem pa kje se kupi niti kolikšna je cena.
Default avatar
Perle bleue je še ena obsežna internetna prevara, nobenega prof Romana Javornika ni, imena morda celo dnevno spreminjajo. Z enako fotografijo ima "izumitelj" v drugi državi drugo ime in poklic, uporabniki so izmišljeni, tudi v Nemciji naprimer. Cene so od 49 do 99 EUR. Stroške pošiljanja zamolčijo. Kreme ni nikjer v trgovinah.
Proizvajalec sploh ni znan. Sestava tudi ne. Nobene garancije ni, da ne povzroča alergijskih reakcij, da ne škoduje in da bo po prenehanju uporabe stanje kože, gub itd še bistveno slabše, kot pred "nakupom".

Nobenega testa neodvisnega akreditiranega laboratorija ni narejenega oz navedenega.

To sta ugotovila že eBay in Amazon.

Ne nasedajte, ne plačujte vnaprej.
Default avatar
Pozdravljeni,

Moji mami je najbolj pomagala CBD krema proti staranju, ki smo jo kupili kar preko spleta na www.greenpassion.si
Default avatar
Jaz uporabljam samo še 4d od luxfactorja po tem, ko sem preizkusila skoraj vse kreme na trgu. Poskusila sem vse od manjših znamk, Nivee do Neocutis LUMIÈRE kreme. Ta od Neocutisa mi je bila všeč ampak je predraga glede na majhno količino kreme, ki jo dobiš.
Default avatar
Vsekakor MODROZELENA KREMA Apoteka Natura. Meni je ful fajn. Zeeloo priporocam, tudi za okrog oči.
Default avatar
Verdie je napisal/a:
Ja njihova krema je res super !! Jaz jo uporabljam že več kot eno leto in jo ne zamenjam za NIČ na svetu
Default avatar
Slavka71 je napisal/a:
Njihova krema je res fenomenalna. Jo dobim vsako leto kot darilo za vse priložnosti :-)

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek