Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Barve oblačil in ličil za rdečelaske

Default avatar

Anastasia

Pozdravljeni!
Prosim za vaša mnenja, nasvete:
Imam namreč rdeče lase in včasih že več ne vem, v kaj se naj oblečem, katere barve oblačil pristajajo rdečelaskam. Ugotovila sem, da imam doma preveč črne barve, tu pa ta kakšno oblačilo zelene in bele barve. Rada bi se oblačila v bolj svetle tone.
Tu pa se pojavi tudi vprašanje glede ličil. Zaenkrat uporabljam samo maskaro in tu in tam senčilo v temno in svetlo vijolični barvi. Imam zelene oči.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za nasvete.
A.
Default avatar

Nanja

Jz bi ti svetovala oblačila v zeleni, vijolični, modri ... glede ličil pa mogoče namesto črne klasike kaj bolj v nežnih tonih - siva, roza (res nežna!), tut nežna zelena ni napačna ... pa rjava.
Default avatar

Fashionista.si

Kot je rekla že Naja, bi ti znala zelo lepo pristajati nežna roza barva. Mislim na take bolj svetle, pudraste odtenke in ne barbie roza. Pudrasta roza še posebno pristoji rdečelaskam, ki imajo res svetlo polt. Pa tudi določeni oranžno-rjavi toni oblačil (barva rje) bi morali biti super!

lp,
Lenka
**********************************************************
http://www.Fashionista.si
Kaj naj oblečem?
Default avatar

maaaya

Kaj pa pobarvane rdečelastke. te smo po moje kr v večini. Pol pa nimamo tok blede kože!
Default avatar

TjasaStr

za oblacila menim, da zelo dobro sede srebrna/siva barva majic,hlac itd ....tudi zlata barva zelo elegantno sede v kombinaciji s crno ... potem malo bolj zivahne barve pa bi bile rdeca( ki je pribl. enakega odtenka kot barva las) , nezno roza , bez barva, svetli odtenki rjave barve ,temno zelena barva in svetlo modra( npr v taki kot so jeans hlace ) :)