Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

POVESENE PRSI-OPERACIJA?

Default avatar

Kaja

Punce zivjo!
Verjetno nisem edina na tem planetu s taksnim problemov, zato vas prosim za nasvet oz. vase izkusnje. Stara sem 28 let in imam ze od nekdaj povesene prsi (velikost modrcka 80B). S stvarjo sem se ze zdavnaj spoprijaznila, vendar pa bi vseeno rada naredila kaj, da bi izgledala bolje. Bila sem ze na razgovoru pri dr. Cokl, za operacijo namrec, vendar sem vsa zgrozena usla domov. Zelo me namrec motijo brazgotine pri dvigu prsi v obliki sidra, ki so vec kot vidne.
Kaksne so vase izkusnje? Je bila morda katera na tej operaciji in kako je zadovoljna? Kaj drugega kot operacija verjetno v tem primeru ne ucinkuje, kaj ne? Mislim na razlicne kreme in telovadbo. Vse to verjetno samo preprecuje povesenost prsi, odpravljajo pa je verjetno ne.
Torej prijateljice, boste podelile svoje izkusnje z mano? Kakrsen koli nasvet in dobra ideja bi bila vec kot dobrodosla.
Nesramno dober dan zelim vsem!
Kaja
Default avatar

Emma

zdravo!

tudi sama nisem zadovoljna s svojimi prsmi. imam male (kar bi še sprejela), to kar pa je res moteče je oblika - špičaki! :)
rada bi mela le malo večje in okrogle. silikonski vložek bi verjetno pomagal, kajne?
ali kdo ve - ali obstajajo tudi tako majhni vložki, da bi se popravila oblika in ne toliko velikost?

cene operacije?

hvala!
Default avatar

Pia

Živjo, Kaja.

Jaz mislim da če te ni strah operacije in misliš da bi s tem ko bi ti operativno oblikovali lepe prsi pridobila na samozavesti, pa če ti še finančno znese, potem se lahko odločiš za operacijo. Če pa dvomiš v karkoli, potem se jaz na tvojem mestu ne bi odločila za to (če te je npr. strah da bi bilo po operaciji karkoli narobe).

Sporoči kako si se odločila in lep pozdrav.
Default avatar

Sister

Punci, predlagam, da za inf pokličeta estetskega kirurga dr Miša Šikmana, Litijska 45, Lj tel. 548 01 63
Naročniki revije Zdravje imajo pri plačilu 10% popust.
Default avatar

zeta

A je mogoče katera, že razmišljala in morda celo poskusla, te preparate za učvtrstitev in povečanje prsi, ki jih ponujajo preko interneta?
Default avatar

zeta

Ali morda katera uporablja preparate za povečanje oz.učvrstitev prsi, ki jih lahko zaslediš na internetu in menda celo kupiš v nekaterih lekarnah?
Default avatar

kokica

sigurno na povecanje prsi v roku dveh let. Imam majhne, pa se zdi se mi da se mi nekaj na dol nagibajo.... :) Pravijo, da pri rahli povesenosti naredijo svoje ze vsadki, pri vecji povesenosti pa - ja, je pa potreben se operativni poseg.

Edin dvom - zna biti smesen - pri tem se mi poraja, ko pomislim, da bi mi vsadki pocili kadar bi lezala na trebuhu oz. kadar bi bil partner na meni... Kaj pa ve mislite