Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Uhan v jeziku

Default avatar

maja.nagaja34

nina zate je prepozno.. ampak drugace ze zrt zdravstvenih razlogov.. da ne dobis infekcije.. za plasticne se menja sele po mesecu dni.. seveda pa si prej zamenjaj za krajsea..
Default avatar

lelel

Zdravo. tudi jaz ze kar nekaj casa zbiram pogum za uhan v jeziku, pa me zanima, recimo a ce ga zelis potem odstranit, se luknja v jeziku zaceli? ali kaj se potem zgodi? najlepsa hvala :)
Default avatar

nikica97

Živjo,mene pa zanima nekaj. V ponedeljek 31.8.2015 sem si šla preluknati jezik, danes sem pa opazila da imam jezik dejansko celega beuga? a je to kaj narobe? Prosm za odgovro! Lep pozdrav in hvala
Default avatar

Viktoria21

Hi zanima me ce je kdo izgubil okus ko si je dal uhan v jezik..mene je ful strah tega ker sem kuharica in nocem ustat brez okusa..drugace vem da sam poseg ne boli samo zanima me..
Default avatar

strokovnjak naj bo

Mislim, da je pomembno, da se pozanimaš h kateremu piercerju greš luknjati! Z veliko izkušnjami, izobraževanji in podobno, točno ve, kje mora luknjati oz. pozna fizionomijo samega jezika (živčni končiči, žile...), tako da luknja na mestu, kjer ni sporno.

Sama sicer ne poznam in nisem slišala za nikogar, ki bi imel kakšno tako ekstremno izkušnjo, sama pa imam piercing v jeziku že skoraj 8 let.
Delati sem si ga dala v Celju - Matija's Piercing Studio. Matija je zelo poučen, profesionalen in prijeten Piercer. Vse lepo obrazloži in kolikor je povedal, včasih tudi odkloni luknanje, če se mu zdi, da ne bo varno potekalo (zaradi npr. velikosti jezika).

Sama sem po enem tednu že odšla na krajšanje palčke in naprej jedla, pila in govorila normalno... Do sedaj nimam nobene poškodbe zob, pa imam Titanijevo palčko in bunkice :)
Osebno si brez piercinga ne predstavljam več... a vam ostalim ni nič dolgčas v ustih? haha :D

Uspešno piercanje vsem, ki si tega želite! :)