Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Neukrotljivi lasje, katera obloga po pranju

Default avatar

Devetindvajset

Imam suhe lase, ki se tezko razcesejo. Pri frizerju mi vedno po pranju dajo neko oblogo za nekaj minut in takrat so lasje mehki, lažje ukrotljivi in lepo se razcesavajo. A kera ve za nekaj podobnega po pranju las?
Default avatar

Balzam in ali maska

Uporabljas balzam? Masko? Ce ne, si takoj nekaj nabavi. Najbolje je, da kar kaj profesionalnega, ker za vec denarja res dobis fenomenalne izdelke.

Lahko kupis v frizerskem salonu, lahko recimo narocis pri Notino. Ce tega ne morea zdaj, pojdi v trgovino in kupi kaj od Schwarzkopfa recimo. Ampak resno, profesionalni izdelki so vredni svojega denarja.
Default avatar

smooth

Devetindvajset je napisal/a:
to priporočam
https://www.click2chic.si/sl/Oblikovanj ... jenje-las/

imaš ga pa za zelo dolgo - jaz imam lase malo čez ramena in ga porabim po vsakem pranju približno za velikost grahovega zrna. Razmažem med dlanmi in nanesem na lase, potem jih razčešem. Las mi ne zmasti in res lepo diši.
Default avatar

arganovo olje in Nivea kremni gel

Uporabi tudi kakšno arganovo olje, če imaš suhe in neukrotljive. Dobiš takega, ki ne masti las tudi v DM ju. Nivea kremni gel pa je fajn, da oblikuje posamezne neukrotljive pramene in nič ne lepi, kot krema je.
Default avatar

mmmmmmm

jaz sem imela tudi zelo suhe lase, pa sem uporabljala različne maske pa še kokosovo olje enkrat na teden, pa sem vseeno imela čisto "skrepane" lase (čeprav si jih ne barvam, imam naravne). cimra mi je potem priporočila tole in dejansko deluje, zelo navlaži lase. par minut pustiš gor, na mokrih laseh, po šamponiranju... uporabljam kar namesto balzama, super je. kupim pa v dm-u ali v millerju, kakor kdaj.
https://www.notino.si/garnier/fructis-a ... suhe-lase/

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek