Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Ali res to deluje?

Default avatar

DarinkaT

Vidim veliko objav o "L'ux Factor" produktih na spletu in me zanima kakšne so vaše izkušenje...... odločam se za nakup a nisem prepričana če se splača
Default avatar

TinkaTina

Jaz uporabljam samo njihov serum za obrvi in trepalnice, ker sem zelo svetlopolta, imam blond lase in posledično tudi zelo svetle obrvi in trepalnice. Njihov serum sem naročila ko sem videla, da so na Cosmopolitanu objavili o rezultatih in sem še sama hotela preskusit, če res deluje ali je samo nateg. Edino moram še počakati, ker obljubljajo rezultate po štirih tednih, jaz pa ga uporabljam samo dva tedna. Do sedaj je že precej sprememba, ampak upam da bo serum dosegel še tisti potencial katerega obljubljajo.
Default avatar

lepotkabr

Prvič slišim za to firmo... kje se pa oglašujejo da jaz nič ne vidim?
Default avatar

nepoznam

lepotkabr je napisal/a:
tudi jst prvič slišim
Default avatar

betkamaretka

Zelo je odvisno od posameznega človeka... mogoče bo nekomu nekaj pomagalo, tebi pa ne. Jaz imam že dolgo njihovo 4D kremo in lahko rečem, da mi je zelo pomagala. Ne morem pa obljubljati, da bo tudi tebi. Tako da se sama odloči kaj njihovega te sploh zanima in če si pripravljena zapravljati denar za kozmetiko
Default avatar

drežka

priporočam njihovo kremo za tatuje. ne vem kako se ji reče ampak jo fant skos hvali
Default avatar

Veselastranka

Deluje ja. Že nekaj časa uporabljam cemio gams zaradi problemov, ki so se mi pojavili pri kolenih in bom še dolgo redna stranka.
Default avatar

heh

Veselastranka je napisal/a:
narobna tema :) meni tudi kar po čez preskakuje objave tudi ko na nekaj drugega kliknem
Default avatar

Vanecii

Ne vem kaj misliš naročit od njih ampak men je njihova Nano Shock krema za tatuje res top. Od njih naročam že nekaj mesecev pa ne mislim odnehati. Če imaš tatuje ti toplo priporočam ker mene so res podkupili z rezultati ki sem jih vidla ful hmalu.
Default avatar

AbrahamovkaPlusDve

Za Abrahama sem dobila njihovo 4d kremo in jo še zdaj sama naročujem :-)

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek