Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

tanka prešita jakna/bunda

Default avatar
Kje kupiti tako jakno/ bundo? Sem že precej gledala orog, nekaj našla, a ni bilo številke, ali pa so imeli samo s kapuco. Rada bi tanko (malo čez pas) prešito bundo brez kapuce. Kje se jih dobi?
Default avatar
Nedolgo nazaj sem jo videla v Hofru ali Lidlu, najbrž da je bil prvi. Imeli so roza s kapuco in svetlo modro brez kapuce. Ampak mislim, da sta bili zadnji dve, tako da je možno, da je bilo ostalo že pobrano, vendar jih imajo v kakšnih ne tako obleganih še vedno.

Sicer pa jih imajo marsikje.
Default avatar
hofer ali lidl je napisal/a:
Jaz bi tudi želela vedet. Marsikje? No, bom šla;)
Default avatar
Poglej tam, kjer prodajajo Vero moda in Only, so jih imeli in morda jih še imajo, tudi take s snemljivo kapuco.
Jaz sem sicer nabavila polnjeno s puhom od Esprita. Ampak na razprodaji, sem šla pogledat cene in so take, kot bi ti imela, po 90 evrov. So pa res lepe.
Dosti izbire in ugodnejše cene ima Uniqlo, menda prihaja tudi v Slovenijo v BTC (ali pa je že), drugače pa imajo spletno trgovino.
Default avatar
jaz bi imela tako tanko, prešito, čez rit dolgo..bolj temne barve, ne roza itd..mogoče temno modra? kje?
Default avatar
Ne vem, kje je tvoj cenovni rang. Ampak ima jih Geox, pa v eni cenejši trgovini sem jih zadnjič videla, ampak res ne vem, ali je bil Orsay ali morda C&A. Pa mislim, da jih vidim tudi v športnih trgovinah, Intersport in Tomas sport.
Default avatar
Jaz sem jo dobila v Emporiumu, v BTC. Res velika izbira, od poceni do dragih, pa na obroke dajo, če imaš kreditno kartico Nlb.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek