Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Darilo za prjateljico

Default avatar
Lp lp,

Moja prijateljica bo čez dva tedna praznovala svoj 37. rojstni dan, vendar smo povabljene malo zgubljene kaj naj ji kupimo. Prijateljica je vedno urejena, nosi zelo lepa oblačila in vedno nosi ličila. Redno obiskuje tudi različna razvajanja za nego obraza, zato smo razmišljale da bi ji kupile kakšen darilen bon ali novo kolekcijo ličil.

Ima katera od vas kakšen predlog?
Default avatar
Ne vem katere znamke oblačil nosi, zato se bom bolj osredotočila na nego obraza in ličila. Moja prva misel je bila, da ji kupite kakšen bon iz kuponkota ali 1nadan. Vem da imajo vedno popuste na globinska čiščenja obraza, vlažilne terapije, ličenje, ipd. tako da je to še najlažja rešitev.

Lahko pa ji tudi kupite kakšen drag parfum, če ste prepričane da ji bo všeč. Sicer ti ne morem predlagati katero znamko, ker me parfumi preveč razdražijo in konstantno kiham, ampak jih majo ogromno v Mullerju in dm-u tako da ne bi smel biti problem najti kakšnega ki diši.

Tretja opcija pa je, da ji kupite produkte za nego kože, katere lahko uporablja sama doma. Kakšno vlažilno masko za obraz, kolekcijo cele rutine za nego kože (Bambu Earth), komplet gelov za tuširanje (Tropic), ali pa kakšno kremo za obraz. Jaz od teh produktov uporabljam Bambu Earth masko in toner, potem pa nanesem Lux Factor 4D kremo. To rutino imam že dolgo pa mi precej odgovarja.
Default avatar
ste jo že poskušale vprašati kaj bi imela?

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek