Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

jesenska kolekcija

Default avatar
počasi se odpravljam v nabavo jesenske kolekcije..... potrebujem vsaj 3 nove hlače - stare sem kar v smetnjak vrgla :) zanima me kje kaj kupujete in kaj se nosi to jesen.... nisem ravno 50kg ampak 100kg pa tudi ne..... nekje vmes (hruškasta postava) :) za kavbojke pa absolutno nisem - imam občutek da me zelloooo razširijo..... pr let že kupujem varianta pajkice v new yorkerju, je pa to tako da so itak vsako sezono fuč (slaba kvaliteta), ampak po 100€ za hlače pa žal nimam......
Default avatar
jesen hlačke je napisal/a:
Kavbojke te razširijo, pajkice pa ne???
Default avatar
sveta preproščina je napisal/a:
Pač ne mara kavbojk, jaz jih tudi ne maram.
Default avatar
ehhhhh je napisal/a:
Med "ne maram kavbojk" in "ne nosim kavbojk, ker imam občutek, da me zellloooo razširijo" je razlika.
Tudi jaz ne maram kril, pa jih zaradi politike podjetja, kjer delam, nosim.
Default avatar
poglej si po spletnih straneh trgovcev - še preden zavijem v trgovine počekiram, kaj ponujajo, potem pa še na licu mesta preverim ... najdeš ogromno oblačil, za vse okuse, je pa res, da brez tega, da prečešeš še pa še ponujenega, ne gre ...
Z leti mi kar uspeva, da tole pregledovanje delam z veseljem, kar je bila včasih pri meni - skoraj - muka. Jp, res je, z leti je izlet po trgovinah - skoraj - postal zabava, kar mi še nedolgo nazaj niti približno ni ugajalo, in sem ob besedah o "sproščujočem šopingu" samo debelo pogledala ... P R I Z N A M ;)
Default avatar
Samo ne pajkic in podobnega sintetičnega sranja. Ja, lahko ene za doma, če jih potem nosiš s kakšno zanimivo tuniko do kolen. To zna celo luštno izpast.
In ne total oprijetih, ne kavbojk ne drugih hlač. Raven kroj ali komaj opazno na ven. In seveda ne prekratkih, kot so zdaj moderne.

Meni se zdi, da takle kroj pristoji marsikateri s kako kilo viška - imam sodelavko, ki nosi take hlače, in res dobro izpade, še najmanj pa, da bi zaradi tega zgledala bolj debela. Prej obratno. Poudarjam, kroj, ne material. Nekaj v tem slogu.

https://www.asos.com/prettylittlething- ... =&cid=2640
Default avatar
pajkovka je napisal/a:
Meni pa “obilne” zenske v teh hlamedračah izgledajo še bolj ogromne.
Jaz jih ne bi oblekla za noben denar.
Imam podobno postavo kot avtorica, pa kavbojke nosim dnevno. Raven ali ozke... obvezno pa temen jeans, ne svetlih
Default avatar
modiana,maxi imaš kvalitetne hlače znizane na 30,25
Default avatar
Neeee je napisal/a:
Meni pa absolutno ne. Kot sem napisala, sodelavka ima vedno take malo širše hlače in zgleda zelo v redu. Ena druga vedno nekaj oprijetega, in je videti debelejša, pa bi rekla, da je tale v širokih hlačah sicer bolj debela. To imate ve ene čudne poglede nase. Oprijeto in debelo - no go. Še samo kak kg preveč in oprijeto izpadeš, kot da ima 15 kg preveč.
Default avatar
pajkovka je napisal/a:
Imaš povsem prav. Tiste, ki si jih prilepila zgoraj nekje, so odlične za polnejše ženske, saj optično podaljšajo noge, lepo padejo ob nogi, brez, da bi se oprijemale in lepo poudarijo, ter optično dvignejo pas (ženstven element). Seveda morajo biti prave velikosti in kombinirane s pravimi materiali.

Večina bolj obilnih žensk fali predvsem v tem, da:
- si kupujejo premajhna ali preveč oprijeta oblačila (pajkice, ozke kavbojke),
- skrivajo trebuh in zaradi tega zabrišejo pas linijo, posledično izpadejo še bolj obilne in predvsem brez oblike.

Izbirati bi morale kroje ob telesu, da poudarijo prsi - pas - boki razmerje. To je ženstveno in privlačno predvsem na bolj polnih ženskah.

Ne oprijete, ampak samo lepo ob telesu.
Default avatar
jaz sem majhna in bolj hruškasta in če oblečem te hlače z linka (asos), bom samo smešna. si predstavljaš res veliko rit v teh hlačah, zgornji del pa, da pas poudarim, not zatlačen?
jaz n bi šla taka ven, res ne.
Default avatar
mala hruška debeluška je napisal/a:
Jaz pa mislim, da imate čisto zgrešene predstave o tem, kako izpadete. V pajkicah zgleda debela tudi ženska, ki ni ravno totalno suha ali totalno natrenirana. Samo 2 kg preveč imaš in ti pajkice dodajo 10 kg. Tudi oprijete kavbojke ne izpadejo laskavo na ženski, ki nima res lepe postave in dolgih nog. Jaz sem visoka 170, konfekcija 34/36, imam mišičaste noge in rit od teka, ampak nikoli ne nosim pajkic in niti v najhujših sanjah ne bi oblekla skinny kavbojk. Ker mi ne pristojijo in zgledam debela v njih, čeprav nisem.

Ta moja sodelavka, ki nosi širše hlače, je velika okoli 160 cm, ima veliko rit in majhne joške, trebuh nekje srednja žalost. Pa še noge na iks ima. Te hlače ji pašejo.
Mogoče prosi za mnenje dobro in iskreno prijateljico.
Default avatar
Saj nisem rekla, da hodim v pajkicah okrog. :)
Hlače izberem rahel bootcut, meni se zdi, da nekako najbolje izpade.
Je pač tako, če si debel si debel, saj se ne da skrit :)
Default avatar
Živijo! 🙋‍♀️
Oglejte si pajkice blagovne znamke Conte Elegant
https://conte-shop.si/collections/legice
ki so izgledajo kot hlače. 🔝
Imamo sintetične in bombažne in celo v videžu usnja. Trpežne in kvalitetne. Te pajkice oblikujejo postavo in vas v trenutku naredijo bolj vitke. 💃
Na voljo v velikostih od S do XL. ☺

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek