Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Zbledeli tatuji

Default avatar

alternativka

Hellou :)

Bom kratka in jedrnata... štirje od šestih tatujčkov so mi začeli bledeti in me zanima če ima kdo izkušnje s kakšnimi kremami ali serumi za oživeti tatuje? Ali je bolš da grem nazaj popravit tatuje v studio?
Default avatar

Zontallini

alternativka je napisal/a:
Čist odvisno je, koliko so ti zbledeli tattoo-ji. Če se jih absolutno ne vidi več in so samo še packe iz katerih ni vidno kaj predstavljajo, ti predlagam, da se oglasiš pri osebi ki ti je delala tattoo in se posvetuješ z njim/njo. Če pa tattoo-ji samo malo bledijo, ti pa predlagam kremo za tattoo-je od Lux Factorja. Še posebej če imaš črno-bele tattoo-je.
Default avatar

alternativka

Zontallini je napisal/a:
Ja usi so črnobeli pa samo en je ratal packa. Bom se naročila za posvet med tem ko čakam kremico. Hvala :)
Default avatar

drevoživljenja12

Zontallini je napisal/a:
dober nasvet si ji dal..jst sem sicer uporabljala lf kremo samo na barvnih tatujih ker črnobelih nimam ampak mi je zelo pomagala
Default avatar

alternativka

Zontallini je napisal/a:
Hvala za nasvet! :) Sem si jo naročila in ne obžalujem nakupa. Mi je pa zelo prav prišla zaščita proti soncu zdaj ko so bili tako vroči dnevi plus kožo imam lepo gladko. Tako da priporočam!
Default avatar

Vanchi

alternativka je napisal/a:
Mene je tudi zaščita proti soncu prepričala, da sem kupila Nano Shock kremo. Prej sem vedno mazala tiste masne kreme po tatuju in sem jo imela po vseh oblačilih
Default avatar

skepticnamala

Glede na to, koliko sem bila skeptična, glede te kreme sem pozitivno presenečena. Mislila sem, da je to nek lari fari, ki ga promovirajo slavneži, ampak moram rečt, da ni odveč .

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek