Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.

Laura Sardinšek

Ženska s kosmatimi nogami?!

Default avatar

Taletu

čudo neviđeno je napisal/a:
Britje je vsiljeno. Naravne ženske so srnice po nogah, hrčki pod nosom in mačke med nogami.
Slika
Naravne ženske tudi make upa ne nosijo, za razliko od te kosmatinke na fotki.
Default avatar

crkavam

moje mnenje je napisal/a:
luna v maju je napisal/a:
Pred 50. leti se ni nobena ženska brila po nogah. Nihče se ni spotikal zaradi dlak. Tudi deodorantov se ni uporabljalo in nihče ni umrl zaradi smrada. Modni trendi pač.
Kaka moda, ženska nagonsko ve da ji ti paše, kaj pa prodajajo žiletke v trgovinah. Že od rojstva naprej je vedela, da so ji dlake bljak in se brije, tega jim ni nihče vsilil, še najmanj pa mediji, ker so te naše brivke popolnoma samostojne ženske, ki si ne dajo diktirati drugim kako in kaj, brile bi se, pa če bi bilo to protizakonito, da ne govorim o tem da bi za žiletko in peno dale tudi življenje.
đabest.
Čokoladka pa v jok, ona se brije izključno ker tako hoče, nihče ji ni opral glave :)))))
Default avatar

jzhmzuh

Če mene vprašaš je problem v tebi: zakaj bi te motilo, da ima ženska s katero nimaš nič, če tako rečem, kosmate noge? A ni škoda tvojega časa, da se ukvarjaš s tem?! Žal ni normalno, da te ta stvar tako zmoti, da greš to napisat na forum oz. je manj normalno kot to, da ima tista ženska kosmate noge (jaz bi ob takšnem videnju iskala le izgovore zakaj je tako).
Takšne osebe kot ti imajo veliko za pomesti pred svojim pragom (če pogledaš osebnost kritikov so do sebe strogi in kritični, poleg ostalega, da pa se razbremenijo te notranje napetosti, stalno iščejo šivanko v senu pri drugih, da kritizirajo druge).
Živi in pusti živeti.
Default avatar

Župica

moje dlake je napisal/a:
Jap, tudi sama sem končno zbrala pogum in letos v največji vročini potegnem pajkice do kolen. ne glede na to, da se ne brijem po nogah. No, ne brijem se nikjer drugje razen pod pazduhama. Imama pa kar precej dolge temne dlake.
Kaj si ljudje mislijo, ko vidijo moje dlake ... hmm, naj pomislim, ... v bistvu me ne zanima, kaj si oni mislijo. Meni je fajn, da se mi ni treba ukvarjat z britjem in in posledično rastjo dlak, bodenjem le teh, pa spet britjem ... Živi in pusti živeti.
Carica! Jaz se tud že ful časa ne brijem pa me boli k*** kaj si drugi mislijo. Men je udobno pa še veliko denarja prišparam
Default avatar

Srčnost

Deklice, dekleta ali ženske imajo kosmate noge zaradi pojava možatosti v mišljenju, reagiranju, občutenju, čustvovanju, vedenju.., torej na enem ali več teh področjih. Vzrok je v zlorabah iz otroštva v družinah, več ali manj zaradi incesta.. Žal.
Posledice, torej tudi dlakavost so naravno ozdravljive, a je potrebno ornk delo pri sebi, na osebnostni, duševni ter duhovni rasti.
Rezultat je, da je po vsem tem dekle ali ženska le še ženstvena ter predana le Božjim Vrednotam.
Vse z Bogom in vsem srečno!

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek