Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Depilacija v Mariboru

Default avatar

anika6038

Živjo,

zanima me kje v centru Maribora hodite na depilacijo (pazduh, nog, brazilskega predela) in kakšne so izkušnje (tudi kako postopek poteka).

Lep pozdrav :)
Default avatar

anika6038

Vesela bi bila tudi mnenja salona Valentina studio lepote - depilacije z naravnim sladkorjem je boljše?
Default avatar

anika6038

Živjo,

zanima me kje v centru Maribora hodite na depilacijo (rada bi cele noge + brazilski predel) in kakšne so izkušnje (tudi kako postopek poteka, bolečine, dolžina dlak, koliko časa potrebujejo, da zrastejo, tudi razlike depilacije in sladkorjem, kaj priporočate za prvič).

Mnenje salona Valentina studio lepote.

Hvala za vaše odgovore :)
Default avatar

19831983

Za mnenje od Valentine za tvojo prvo depilacijo-tehnika katero bo koristila in kaj bo koristila od voska ali paste-boš dobila ko se naročiš pri njej,in te prvič vidi.Vsaka je posameznica drugačna(odvisno od tipa dlak,barva dlak,debelost dlak in korenin,tip kože,načina rasti dlak,če je in koliko dolgo je bila britvica v uporabi pred prvo depilacijo...in tu je še kar nekaj tega kar se več ne spomnim).Prag bolečine pa določata dve stvari: občutljivost kože in strah.Za kakšno informacijo o pripravi pred prvo depilacijo,pilingu ali dolžini dlak za prvič,pa jo pokliči preden se naročiš,telefonsko imaš na spletu ,vpišeš enostavno Valentina depilacije na googl-u.
Če se pa ful bojiš da ne boš zdržala do konca PRVIČ,pripelješ zraven prvič fanta... da te počaka in veš da boš takrat zdržala do konca! :) Preverjeno!Drugič pa je čisto nekaj DRUGEGA,prereži prvotno bolečino na pol in je to TO!
Upam da ti bo kaj pomagala ta moja skoraj diplomska naloga...
Srečno!

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek