Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Brazilka depilacija pri starosti...

Default avatar

--A

Živjo!
Sem mama 14 letne punce. Imava zelo odkrit odnov in si skoraj vse poveva. Zadnjič mi je omenila da bi rada opravila poseg brazilske depilacije. Sama sem tudi kar mocno porascena,ampak ne toliko tam dol. Zdej pa me zanima kaj o tem mislite ve? Se mi pa zdi rahlo nepraktično ko ima mensteuacijo,namreč rekla je,da se ji dlake večkrat oprimejo vložka in boli ko ga odstranjuje. Brije se zdaj,ampak pravi da ji je to prava muka in da ima naslednja 2-3 dni se zelo neprojeten občutek. Tudi v šoli ko se preoblačilo pravi,da ji je neprijetno. In da jo pri določeni dolžini celo že koža čudno boli. Je pa zelo higienična.
Hvala,
Lp,
--A
Default avatar

J--

Odločitev je predvsem vaša v pogovoru z vašo hčerko. Zakaj iščete odobritve?
Default avatar

cekarka

Predlagam, da gresta skupaj do kozmetičarke in se posvetujeta.
Default avatar

martinarazinger

Pozdravljena,

tudi sama sem mama in čakam kdaj se bodo začele tudi taka vprašanja.
Svetujem, da z depilacijo začneta pred britjem. Seveda pojdita skupaj k kozmetičarki, kjer le s pravimi voski izvajajo brazilsko depilacijo. Svetujem salon Fanči, kot vem so kvalitetni za brazilsko depilacijo.

Martina
Martina Razinger
Umetnica ličenja, osebna trenerka pilatesa in senzualnega plesa ob drogu.