Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Gelirani nohti v Lassani?

Odgovori Nova tema
Default avatar HanaP 24 Sep 2017 16:34

Živjo!

Jeseni in pozimi imam zelo krhke nohte, ki se mi vedno lomijo in počasi rastejo, zato sem se letos prvič odločila, da si naredim gelirane nohte. Želje imam, da izgledajo NARAVNO, so le malo daljši od mojih naravnih in tanki :)

Za zdaj sem izbrala salon Lassana. Ima katera izkušnje? Glede na to, da se bolj posvečajo frizerstvu me skrbi, da na tem področju nimajo tako izkušenih deklet? :/

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar staramama22222 25 Sep 2017 21:12

Pozdravljena,

kar se tiče geliranih nohtov v Lassani, to ne morem nič komentirat. Glede na to, da imaš že krhke nohte, zakaj bi stanje še dodatno z gelom poslabšala? Ko se odstrani gel je stanje še slabše (sem tudi to probala v preteklosti).

Jaz sem bila na istem kot ti, imela sem zelo krhke in slabe nohte. So mi jih pozdravili z IBX terapijo v enem salončku v Ljubljani. Sama redno hodim na gelish (trajni lak) in sem res zadovoljna. Z IBX terapijo še posebej, je pa res, da moraš bit malenkost vztrajna, vendar se splača na koncu :) Moji bogi in poškodavani nohti so sedaj zdravi! Ne plastijo se, prav tako se tudi ne lomijo.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar HanaP 26 Sep 2017 18:21

Ravno včeraj sem bila v city parku in sem šla mimo tistega prostorčka kjer delajo manikiro. Sem šla vprašat kaj oni priporočajo in so mi takoj rekli da mi bodo naredili IBX terapijo, samo da naj se naročim. Sta mi pokazale kako izgleda, ker tudi onidve sta imeli čisto uničene nohte zdej pa imata dolge in zdrave :) in sem se prepričala, pa tudi ceneje je hehe :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh