Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Gelirani nohti v Lassani?

Default avatar

HanaP

Živjo!

Jeseni in pozimi imam zelo krhke nohte, ki se mi vedno lomijo in počasi rastejo, zato sem se letos prvič odločila, da si naredim gelirane nohte. Želje imam, da izgledajo NARAVNO, so le malo daljši od mojih naravnih in tanki :)

Za zdaj sem izbrala salon Lassana. Ima katera izkušnje? Glede na to, da se bolj posvečajo frizerstvu me skrbi, da na tem področju nimajo tako izkušenih deklet? :/
Default avatar

staramama22222

Pozdravljena,

kar se tiče geliranih nohtov v Lassani, to ne morem nič komentirat. Glede na to, da imaš že krhke nohte, zakaj bi stanje še dodatno z gelom poslabšala? Ko se odstrani gel je stanje še slabše (sem tudi to probala v preteklosti).

Jaz sem bila na istem kot ti, imela sem zelo krhke in slabe nohte. So mi jih pozdravili z IBX terapijo v enem salončku v Ljubljani. Sama redno hodim na gelish (trajni lak) in sem res zadovoljna. Z IBX terapijo še posebej, je pa res, da moraš bit malenkost vztrajna, vendar se splača na koncu :) Moji bogi in poškodavani nohti so sedaj zdravi! Ne plastijo se, prav tako se tudi ne lomijo.
Default avatar

HanaP

Ravno včeraj sem bila v city parku in sem šla mimo tistega prostorčka kjer delajo manikiro. Sem šla vprašat kaj oni priporočajo in so mi takoj rekli da mi bodo naredili IBX terapijo, samo da naj se naročim. Sta mi pokazale kako izgleda, ker tudi onidve sta imeli čisto uničene nohte zdej pa imata dolge in zdrave :) in sem se prepričala, pa tudi ceneje je hehe :)