Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Naravna kozmetika Neovita!

Default avatar

Genr0x

Pozdravljeni!

Odpiram nov lepotni salon in me zanima naravna kozmetika. Ste že slišale za to popolnoma naravno kozmetiko Neovita ( www.neovita.si / www.facebook.com/NeovitaSLO )? Slišal sem, da je ta kozmetika res dobra in prijateljica je dejala, da bi naj bila sicer prihajala iz Nemčije ampak, da je povsem naravna, brez konzervansov. Zanima me, a se je katera že srečala z to kozmetiko? Kaj poreče nad njo? Slišal sem, da je tudi ne prodajajo v fizične namene, torej bi naj bila najbolj primerna za kozmetične in lepotne salone.

V naprej hvala in lep pozdrav.
Default avatar

deja43

Pozdravljena, nisem slišala za to kozmetiko. Sem pa v salonu v Celju kjer hodim zadnjič kupila naravno olje za telo in kremo Monna, ki je odlična in naravna ter zelo pristopna cena. Kolikor sem zasledila jo lahko dobite na strani www.monna.si. Stranke vam bodo hvaležne da imate pristopne cene!
Default avatar

Genr0x

Tako jaz sem se odločil, izbral sem Neovito... Moram priznati, da sem s predstavitvijo bil več kot zadovoljen tako da drage dame/dekleta/fantje/moški vljudno vabljeni. ;)

Ne morem opisati občutkov, ko sem videl delovanje te nemške naravne kozmetike Neovita.

Wau je premalo ;)
Default avatar

nanaraz

hm, prvič slišim za to Neovito :)
Je veliko naravne kozmetike v Mullerju, kjer tudi kupujem kozmetiko in sama iskreno ne bi kupovala po salonih- je pa vsekakor dosti izbire vsepovsod tako da, kakor komu paše:)
Default avatar

hahahha

Odpiraš salon in imel boš samo 1 kozmetiko, za katero si od prijateljice slišal da je super?
To ni pametna poteza- poleg tega za to kozmetiko še nihče ni slišal!
Samo v razmislek pa srečno! Obišči kakšen sejem pa si izberi še neko znamko, da lahko stranke zbirajo in niso vržene pred gotov čin!

Lp,
Tanja
Default avatar

Genr0x

Draga eno je, da je možno kupiti kozmetiko v trgovinah in lekarnah, drugo pa da jo ni možno kupiti v trgovinah in lekarnah, saj se uporablja za profesionalno uporabo... Nam je to velika prednost in velik plus... Sem pa se prepričal glede sestavin in resnično ne vsebuje niti ene kemikalije... same naravne sestavine. Kar pa me je najbolj fasciniralo pa je to, da nima roka uporabe... kar nobena kozmetika v Müllerju ne more ponuditi ...

Vsak pa seveda ima svoje mnenje ;)
Default avatar

Genr0x

Draga Tanja,

Moja draga je delala z večino kozmetik Brabor, Sothys, Afrodita, ... niti ena ni nudila tega kar nudi Neovita. Mi dva sva bila očarana sedaj po uporabi sva fascinirana ...
Default avatar

Sara333

Ne poznam te blagovne znamke. jaz kupujem na www.milou.si in imajo odlično naravno kozmetiko s francije in italije tudi s konopljinim oljem.
Default avatar

Genr0x

Sara hvala za predstavljeno, a problem je v tem, če ima trgovino je za fizično prodajo... Mi bi radi profesionalni naravni produkt, ki ga bomo zagovarjali .. in trenutno je Neovita tako:
1. Naravna kozmetika
2. Profesionalna kozmetika
3. Ni je moč kupiti drugje kot pri distributorju
4. Brez konzervansov, primesi, aditivov, sintetičnih olj it.
5. Količinsko dobimo več kot pri navadnih, saj je dozira v obliki pene in ne kreme
6. Delovanje občutiš takoj
7. Ne masti kože, ne pušča okluzivnega filma
8. Ne alergena
9. Ni testirana na živalih
10. Brez roka trajanja
Default avatar

lepo ampak kaj

No če ni za fizično prodajo jo ne rabiš tu zagovarjati-nekako izgleda da promoviraš to kozmetiko ne sprašuješ pa za mnenja kot si trdil na začetku- glede na to da si čisto določen go on imej to kozmetiko in jo prodajaj :)
Default avatar

Genrox

Jo imamo, in ne je prodajamo, z njo pa delamo in zato si zasluži, vsak napisan stavek. Peace
Default avatar

NEŽIIIIII

Je možno dobiti kakšne testerje??? :)