Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Zdravljenje glivic na nohtih - pedikura?

Odgovori Nova tema
Default avatar anchy32 15 Apr 2017 19:03

Že nekaj časa imam težave z glivicami in bi se rada tega čim prej znebila, sploh zdaj ko se bliža poletje. Težave imam z obema palcema in kazalcema, nohti so rumeni in zadebeljeni ter zoprni za striženje. Poskusila sem že Nailer repair pa se je vse ponovilo zelo hitro ko je začel rasti novi noht. Poskusila sem že kreme kot so Canespor, Canesnail, tudi Canifug. Pa brez izboljšanja. Tudi od kreme Lamisil ni bilo vidnega učinka. Pomagalo je kopanje nog v kisu in sodi bikarboni, a se je zgodilo enako kot pri Nailer repairju. Kmalu po tem ko je začel rasti novi noht, so se glivice vrnile. Ker sem tega že naveličana me zanima ali se da glivice tudi lasersko odstraniti? Ali je priporočljivo dati kaki pedikerki odstraniti noht? Bi pomagali kakšni nohtni nadomestki? Kako je z Lamisil tabletami - a se jih splača jemat kljub zoprnim stranskim učinkom?
Ve mogoče kdo priporočiti kak salon kjer izvajajo medicinsko pedikuro oziroma kjer zdravijo glivice na nohtih? Vsaka izkušnja je dobrodošla.
Najlepša hvala že vnaprej.

Anchy

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Martina Razinger 18 Sep 2017 23:11

Pozdravljena,
Lamisil tablete pomagajo, vendar se ne svetuje biti na soncu. Sedaj je čas za njih:) in naj bi se jih jemalo 3 mesece.

Martina

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh