Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Zdravljenje glivic na nohtih - pedikura?

Default avatar

anchy32

Že nekaj časa imam težave z glivicami in bi se rada tega čim prej znebila, sploh zdaj ko se bliža poletje. Težave imam z obema palcema in kazalcema, nohti so rumeni in zadebeljeni ter zoprni za striženje. Poskusila sem že Nailer repair pa se je vse ponovilo zelo hitro ko je začel rasti novi noht. Poskusila sem že kreme kot so Canespor, Canesnail, tudi Canifug. Pa brez izboljšanja. Tudi od kreme Lamisil ni bilo vidnega učinka. Pomagalo je kopanje nog v kisu in sodi bikarboni, a se je zgodilo enako kot pri Nailer repairju. Kmalu po tem ko je začel rasti novi noht, so se glivice vrnile. Ker sem tega že naveličana me zanima ali se da glivice tudi lasersko odstraniti? Ali je priporočljivo dati kaki pedikerki odstraniti noht? Bi pomagali kakšni nohtni nadomestki? Kako je z Lamisil tabletami - a se jih splača jemat kljub zoprnim stranskim učinkom?
Ve mogoče kdo priporočiti kak salon kjer izvajajo medicinsko pedikuro oziroma kjer zdravijo glivice na nohtih? Vsaka izkušnja je dobrodošla.
Najlepša hvala že vnaprej.

Anchy
Default avatar

Martina Razinger

Pozdravljena,
Lamisil tablete pomagajo, vendar se ne svetuje biti na soncu. Sedaj je čas za njih:) in naj bi se jih jemalo 3 mesece.

Martina