Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Mozolji

Default avatar

Lassie16

Pozdravljeni!

Imam hude težave z mozolji po obrazu in hrbtu. Poskusil sem že veliko različnih stvari, a vse je bilo neuspešno. Tega se ne morem nikakor znebiti. Tudi obisk pri dermatologu ni rešil situacije. Ali kdo ve za kaj, kar RES pomaga in je UČINKOVITO.

Hvala za odgovore.
Default avatar

Marušy

Jest sem začela s kremo polžje sline in je precej bolje. Akne izsuši, pa zmanjša tisto rdečino ki ostane od mazoljev. Krema kožo vlaži ni pa mastna, ker ne sme bit. Samo pazi kero kremo kupiš, ker jih je zdej kr nekaj na tržišču.
Default avatar

lolala

živjo, tudi jaz imam težave z mazolji že od pubertete, pa jih mam zdej že 40. Ker to toliko časa ze traja so ostale tudi brazgotine in pa konstantna rdečica predvsem okoli ust in brade. Začela sem uporabljati kremo iz polžje sline ker še sama ne vem več kaj nej. Moram rečt da je bolje, rdečica je skor da izginila, še so ostale brazgotine ampak se ne opazijo več toliko ker ni rdeče. Krema se lepo vpije in ne masti kože. Upam da najdeš kaj kar ti bo pomagalo. Slišala sem da je Mizonova prav dobra ampak sem se odločila za Secret Key ker je cenejša. Obe sta azijski, ker baje da so azijski polži boljši.