Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

lux - Factor....podaljšane trepanice

Default avatar

marjeticamarjetka

rdečajagoda, me veseli, da si zadovoljna! kar redno uporabljaj naprej, boš videla kako bodo čez čas še lepše in bolj zdrave. Lp
Default avatar

rdečajagoda

Ej res je zakon tale serum. Trepalnice so čisto druge, lepe, goste, temnejše.. zakon zadeva! Zdaj razmišljam, da bi počasi prenehala z vsakodnevno uporabo, in ga nanašala le nekajkrat tedensko, tako za vzdrževanje.. saj lahko, ane? Hvala in lepe praznike želim vsem :)
Default avatar

marjeticamarjetka

Če si že zadovoljna z rezultati, potem ga lahko uporabljaš le nekajkrat na teden za vzdrževanje.. Ampak ker gre za tvojo prvo terapijo s serumom, bi jaz še malo počakala in ga vsak dan uporabljala - vsaj 1x na dan. Vse lepo tudi tebi in ostalim tukaj :)
Default avatar

bluubluu

Živjo, malo raziskujem tele serume za trepalnice in vidim, da je kar nekaj debat na to temo.. Tu omenjate Lux-Factor serum, je res tako učinkovit, deluje tudi na svetlih treplanicah? Hvala.
Default avatar

marjeticamarjetka

Tu smo res fenice lux-factorja zbrane ja :) Seveda, deluje tudi na svetlih trepalnicah, če želiš imeti malo temnejše, bo sploh super, ker ob redni uporabi tudi potemnijo. Predlagam, da ga sprobaš, ker boš res navdušena.
Default avatar

bluubluu

O super, hvala za vse info. Maybe pa res kar naročim in sprobam, vidim da majo ravno akcijo na spletki!
Default avatar

bluubluu

Ja sem ga, sem izkoristila ackijo! Ravno enkrat te dni ga pričakujem, komaj čakam :)
Default avatar

bluubluu

Hvala za lepe želje :) Ravno ta teden sem ga pričela uporabljati, je bolj enostavno kot sem mislila! pa nič ne draži oči, nič ne moti ko ga naneseš, zaenkrat vse top :)
Default avatar

marjeticamarjetka

Top, me veseli :) Ja čisto simple je za uporabo in zelo nežen in učinkovit. mam prijateljico ki ima zelo občutljive oči in ga je tudi ravno začela uporabljati.. Do sedaj so jo še vsi serumi dražili, lux-factor pa uporablja brez težav. Če si ves ta čas redno uporabljala, bi se morali prvi rezultati že poznati :)