Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Naravna kozmetika Farmasi

Odgovori Nova tema
Default avatar kozmetika 19 Jul 2015 16:28

ZAKAJ BI KUPOVALI IZDELKE DRAŽJE DRUGJE ČE JIH LAHKO KUPUJETE VELIKO CENEJE IN PRAV TAKO ZELO KVALITETNE za vas in vas dom na spletni strani Farmasi.si. Produkti so zelo kvalitetni in tudi preverjeni.Vse to vam omogoča Slovensko podjetje FARMASI COSMETICS. Vse kar morate narediti je, da se prijavite brezplačno na stran in pod ime sponzorja vpišete "tomi25 "

Brez vsakršnih stroškov ali mesečnih obveznosti.

FARMASI je ekološko zasnovana blagovna znamka. Pet tovarn blizu Istambula je opremljenih z najmodernejšo tehnologijo in omogočajo vrhunski razvoj izdelkov, njihovo neoporečno proizvodnjo, etiketiranje in pakiranje. FARMASI je 100% turški proizvod.
FARMASI je blagovna znamka poznana po visoki ekološki osveščenosti. Že sama proizvodnja je zasnovana po najvišjih EKOstandardih. Vsi izdelki so skrbno zasnovani, brez škodljivih in alergenih sestavin ter popolnoma brez sestavin živalskega izvora. Izdelke predhodno dermatološko laboratorijsko testirajo in ne izvajajo testiranja na živalih.

www.FARMASI. Si

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar n1kita 23 Feb 2016 15:29

Jaz večino naravne kozmetike kupim pri vida studio http://www.vidastudio.si/si/, cene so ok, za kozmetiko pa vem, da je preverjena. Tudi precej so mi svetovali na temo izdelkov, ki jih prodajajo, ko sem jim pisala.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar renevo 24 Feb 2016 12:51

Jaz pa prisegam na renevo https://renevoshop.com/

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar snakebeffect 26 Feb 2016 11:31

Prikaži citatrenevo je napisal/a:
Jaz pa prisegam na renevo https://renevoshop.com/
iz spletne trgovine renevo sem imela samo Snake B effect. Krema je res odlična. Kaj še priporočate?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar SabinaNeko 4 Apr 2016 17:51

Jaz trenutno prisegam na Farmasi...uporabljam njihovo kremo za obraz z oljem čajevca in mi je super. Tudi dekorativna kozmetika mi je odlična, dobra obstojnost, pigmentiranost predvsem pa cenovno ugodna. Uporabljam maskaro, eyeliner, šminko ter senčila � Kupujem pa prek njihove spletne trgovine. Potrebna je samo registracija (ki pa je brezplačna) in že lahko kupuješ po članski ceni. Lahko pa se vržeš v posel in prodajaš prek kataloga � jaz trenutno kupujem samo zase in prijateljico ☺
Če želi kdo probati njihovo kozmetiko in se registrirati, lahko pod sponzorsko ime doda mene....sponzorsko ime: SabinaNeko �

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Farmasi 7 Nov 2017 12:47

Predstavljam Vam naravno kozmetiko Farmasi.

FARMASI je blagovna znamka poznana po visoki ekološki osveščenosti, izdelki pa ustvarjeni na naravni bazi, brez parabenov in umetnih barvil.

Svečana otvoritev (z resno in razširjeno ponudbo akcijskih izdelkov) je bila Septembra 2017, preko 66 let obstoja, uporabljajo jo pa v 123 drzavah sveta in več kot 350 milijonov zadovoljnih ljudi po vsem svetu.

Izdelke lahko naročite preko distributerjev, si ogledate akcijske kataloge na njihovi spletni strani: http://farmasi.si/
Če pa je kdo pripravljen postati njihov distributer (njihov član, brez pogojev, tudi brezplačna članarina, visoki procenti od prodaje), naj me kontaktira za več informacij na: [email protected]


Lp :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar balea dm avon skin so soft 17 Dec 2017 07:14

Hočeš reči, da sta Avon in Oriflame nateg?
Sama sem včlanjena v Avon in čedalje več izdelkov naročam pri njih.
Sicer kupujem v DM, ampak nazadnje sem si recimo pri Avonu kupila kremo za britje, pa je res odlična, tako kot pravijo na spletu. Prej sem kupovala od Balee.
Pri Oriflame me pa moti, ker je poštnina vsako rajžo 4 ali 5 €, zato še nisem naročila.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh