Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Brazilska depilacija v Kranju

Default avatar

pa še to

Ali je komu znano, če kje v Kranju ali okolici kateri kozmetični salon nudi storitev brazilske depilacije?
Že vnaprej hvala za odgovor.
Default avatar

Elena1989

Jaz hodim v Vita center, super je - bilo. Gospa, ki je res obvladala je do februarja 2017 na porodniški. Prišla je potem ena Mojca, ki je bila tudi fajn, no zdej majo pa eno staro gospo, ki je pa katastrofa in nikakor ne priporočam. Pojma nima, resno, brez občutka. Vmes mi je rekla, O ste pa dobra, da to zdržite, ene kr na sredini grejo... Se sploh ne čudim! Tudi končni rezultat slab, sem imela doma še veliko dela. Skratka, do februarja ne hodit tja - še posebej ne na brazilko!
Default avatar

Manca O

Kozmeticne storitve felice, šenčur priporočam. dela z Lyconom in je depilacija res skoraj da neboleca!! Hodim ze vec kot eno leto, dlake do mehke in razredcene.meni je top!
Default avatar

mojcaaaastrekelj

Pozdravljena,

ne prihajam iz Kranja, ampak ti predlagam, da za iskanje ponudnikov v svojem mestu uporabiš aplikacijo SpaMatch.
Enostavno ustvariš povpraševanje za željeno storitev, ter na telefon dobivaš ponudbe, na podlagi le teh se odločiš za enega na podlagi cene, ocene in razdalje.
Super zadeva, enostavna uporaba in zelo hitro deluje.
Jaz včasih dopoldne ustvarim povpraševanje za masažo za popoldne in vedno dobim termin!!