Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Kje znajo narediti res dobre ombre (ali balayage)???

Default avatar

Jagodkaaa

Zanima me s katerimi frizerskimi saloni v Ljubljani ali na Gorenjskem ste zadovoljne glede barvanja las ombre (ali balayage).

Vsi smo že videli super in grozne variacije takšnega barvanja (https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/73 ... 2f1843.jpg), zato ne upam iti kar k komur koli, ampak nekam, kjer to naredijo res preizkušeno dobro.
Pa če ima katera kakšno sliko, kako so naredili njej, bi jih bila tudi zelo vesela! :)
Koliko pa ste kaj dale za takšna barvanja?

Najlepša hvala za informacije in morebitne slike! :-)
Priponke

9e7061727b2a1167c1edca460d2f1843.jpg
(47.49 KiB)

Default avatar

ninchyka

Meni je v Ljubljani najboljši salon Tamara Team - barvanje res obvladajo..
Default avatar

Martina Razinger

Pozdravljena,
Svetujem Luka Korošec v Ljubljani. +386 41 251 155
Njegova specifika je prav barvanje:)

Martina