Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Kje normalna koktajl obleka čez kolena?

Default avatar

Kolenarca

Imam sicer lepo postavo, noge pa bohseusmili. Rabim kakšno luštno pomladno koktajl obleko, pa so vse ta luštne vsaj 10 cm nad koleni. Ima kdo mogoče kakšno idejo, kje bi dobila obleko čez kolena, pa da ni za stare mame?

Vnaprej hvala za vsak odgovor!
Default avatar

šopingšica1

jaz sem zadnjič videla eno lepo v Massimo Duttiju...čez kolena, je pa črna..je za dnevne in večerne priložnosti...mislim, da je bila cena cca 70 eur, drugače pa v kakšni Comma, ali pa S'Oliver...v Zari je pa vse na volančke, pa zelo kretke :-(
Default avatar

Diversity

Poglej v trgovino Diversity v Ljubljani (Miklošičeva in Center Interspar Vič), jaz tam vedno najdem kakšno luštno oblekco, imajo različne dolžine. Cene so primerne, oblačila italijanska.
Default avatar

mjzfashion

Pozdravljeni!

Če bi si jo želeli samo izposoditi, jo dobite pri meni. Kar nekaj modelov imam na voljo. Sicer pa predlagam za nakup poleg zgoraj naštetega še Modiano oz. Maxi.

LP
Brigita
MJZ Fashion I Osebno nakupovanje, modno svetovanje in izposoja I Fashion blog
www.mjzfashion.si
cron