Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Kje normalna koktajl obleka čez kolena?

Odgovori Nova tema
Default avatar Kolenarca 20 Mar 2017 14:10

Imam sicer lepo postavo, noge pa bohseusmili. Rabim kakšno luštno pomladno koktajl obleko, pa so vse ta luštne vsaj 10 cm nad koleni. Ima kdo mogoče kakšno idejo, kje bi dobila obleko čez kolena, pa da ni za stare mame?

Vnaprej hvala za vsak odgovor!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar šopingšica1 20 Mar 2017 15:30

jaz sem zadnjič videla eno lepo v Massimo Duttiju...čez kolena, je pa črna..je za dnevne in večerne priložnosti...mislim, da je bila cena cca 70 eur, drugače pa v kakšni Comma, ali pa S'Oliver...v Zari je pa vse na volančke, pa zelo kretke :-(

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Diversity 20 Mar 2017 17:11

Poglej v trgovino Diversity v Ljubljani (Miklošičeva in Center Interspar Vič), jaz tam vedno najdem kakšno luštno oblekco, imajo različne dolžine. Cene so primerne, oblačila italijanska.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar mjzfashion 23 Mar 2017 12:27

Pozdravljeni!

Če bi si jo želeli samo izposoditi, jo dobite pri meni. Kar nekaj modelov imam na voljo. Sicer pa predlagam za nakup poleg zgoraj naštetega še Modiano oz. Maxi.

LP
Brigita

MJZ Fashion I Osebno nakupovanje, modno svetovanje in izposoja I Fashion blog
www.mjzfashion.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh