Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Kozmetična torbica - le kaj je notri???

Default avatar

NinaDaisy

Pozdravljeni!

Raziskujem kaj vse naj bi se skrivalo v najbolje organizirani kozmetični torbici:) Vsaka oz. vsak ima doma polno ličil in kozmetičnih pripomočkov, vendar me predvsem zanima brez katerih izdelkov enostavno ne morete, ko niste doma. Ničkolikokrat se zgodi, da si želimo čez dan, ko smo na poti (od službe pa vse do večerne pijače), popraviti, obnoviti ali, za zamenjavo okolja, na hitro nanesti make up. Ob takih trenutkih se v naših torbicah skriva nekaj osnovnih in produktov, ki nam to omogočijo (v moji sigurno :)).
Z vidika organizacije, tako naših torb kot dragocenega časa, me zanima brez katerih proizvodov ličil "ne greste od doma" in brez katerih vaša kozmetična torbica ni taka kot bi morala biti. Zato in za voljo optimizacije dodatnega delčka dneva (sicer majhnega pa prav tako pomembnega), bi vas prosila, če lahko iz seznama spodaj izberete DO PET stvari. Najlepša hvala za odgovore!!!

- korektor oz. coverstick (trdi)
- korektor oz. concealer (tekoči)
- puder v kamnu ali puder za matiranje
- rdečilo
- šminka (trda)
- šminka (tekoča); sem spada tudi prozoren lip gloss
- barvica za ustnice oz. lip liner
- Labello ali nekaj podobnega za vlaženje ustnic (trdi)
- Labello ali nekaj podobnega za vlaženje ustnic (tekoči)
- barvica za obrvi
- polnilo za obrvi oz. eyebrow filler
- gel za obrvi oz. eyebrow gel
- barvica za oči; črna
- barvica za oči; bela
- barvica za oči; barvna
- barvica za oči (debelejša)
- maskara
- eyeliner tekoči s čopičem
- eyeliner v obliki flomastra
- čopič (če JA, kateri?)
Default avatar

bumbumbum

- šminka (trda)
- šminka (tekoča); sem spada tudi prozoren lip gloss
- barvica za ustnice oz. lip liner

Lp
Default avatar

ninchyka

- korektor oz. coverstick (trdi)
- rdečilo
- Labello ali nekaj podobnega za vlaženje ustnic (trdi)
- barvica za oči; črna
- maskara

:)