Mali oglasi

OPOZORILO in navodilo za objavo oglasov pred oddajo

Default avatar

Andreja

Radi bi vas opozorili, kako, na kakšen način in pod kakšnimi pogoji je dovoljeno na forumu objavljati oglase v zvezi s ponudbo storitev in uslug, ki jih nudite.

Objava oglasov v stilu "nudim prevajanje, ponujam inštrukcije, pišem diplomsko nalogo, varujem otroka na domu...." ni dovoljena.

Zaradi prijave tržnemu inšpektoratu glede oglaševanja dela na črno oz. oglaševanja različnih vrst inštrukcij vas še posebej opozarjamo, da je prepovedano objavljanje tovrstnih oglasov in jih bomo umikali z objave, kršitelje pa na poziv pristojnih inštitucij tudi ne bomo mogli varovati pred pregonom.

Na vseh forumih Med.Over.Net niso dovoljeni prispevki, s katerimi se oglašuje delo na črno in vse, kar je povezano s prodajo in storitvami »ponujam«, »nudim«.

Forumi in Mali oglasi s tem NISO ukinjeni - v njem še vedno lahko prodajate razne predmete, jih podarjate ali izražate povpraševanje, pazite pa na naslednja navodila:

-Naročnik oglasa mora ob naročilu oglasa podati izjavo s podatki o svoji identiteti: firmo in sedež firme ter ime in priimek odgovorne osebe ali ime in priimek naročnika ter njegovo stalno prebivališče ter izjavo, da ima dejavnost, vsebina katere se nanaša na objavo oglasa, opredeljeno v temeljnem aktu oziroma vpisano v register.

Ta navodila se nanašajo na prepovedano naročanje in objavljanje oglasov v časopisih, revijah, na radiu, televiziji in v drugih elektronskih medijih (v nadaljnjem besedilu: oglaševalska organizacija) ali pošiljanje in objavljanje reklamnih sporočil na drug način, ki je dostopen javnosti.
(povzeto iz Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC), poročilo št. 2011-02-10 DELO NA ČRNO)


Prosimo vas za spoštovanje teh navodil in razumevanje, saj le želimo delovati v skladu s pravili in si ne želimo, da bi vi ali mi imeli težave.
***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.
Default avatar

piamarina

Prosimo, da preberete sporočilo tržnega inšpektorata- glede zadeve o prepovedi dela na črno. Hvala!
Priponke

43576_3.jpg
0 (26.64 KiB)

43575_2.jpg
0 (39.75 KiB)

43574_1.jpg
0 (36.23 KiB)

Default avatar

mamicamk5

prosim za pomoč dobrih ljudi!sem mamica 5 otrok,in nujno prosim,če bi mi lahko pomagali namreč otroci potrebujejo delavne zvezke,in z možem z eno plačo in plačevanja najemnine in drugih položnic ne bova zmogla.prosim za pomoč.iskrena hvala že v naprej.
Default avatar

mamicamk5

prosim za pomoč dobrih ljudi!sem mamica 5 otrok,in nujno prosim,če bi mi lahko pomagali namreč otroci potrebujejo delavne zvezke,in z možem z eno plačo in plačevanja najemnine in drugih položnic ne bova zmogla.prosim za pomoč.iskrena hvala že v naprej.
Default avatar

mamicamk5

lp,seveda bi z veseljem vzeli,saj otroci potrebujejo.lepa hvala.
Default avatar

telemach-gen

kako ispekcija deluje na kratko tisti ki zasluzijo 10 € "delo na crno" kaznujejo, velika podjetja pa dobijo opozorilo da v enem mesecu uredi dokumentacijo ali umakne artikel iz prodaje...
-telemach prodaja mobilne telefone kje so lasnosti "z napako" drugacne-boljse...ispekcija ugotovi da je to res-upozarja ih na to-to se uredi...a za zamenjavo telefona pa pove da to odloca telemach -isti ki so zavajali potrosnika....
-gen-i spreminja pravila ne obvesca svoje potrosnike...pri zamujanje poloznic znesek...25 €
-zdaj po ta novem telekom narocnokov ki so potpisali za dve leti(vsaka cast da im rata zavezanega kupca dobit za to obdoblje),te vmes lah presalta na drugo narocnisko razmerje,ker pac tisto ki si bil narocen so ukinili..dobesedno to se zgodilo za narocnike brezskrbni b.

ste kdaj razmisljali da prenehate z gretjem...pac zaradi stroskov,zdravlja(suh zrak) ali podobne? ni mogoce. prvo rabite soglasje vseh sosedov,potem soglasje MOL ,ki nikoli ne boste dobili...ce placate pavsalno pa ste najb. pac vsiljeno...hoces noces...