Forum.Over.Net

Mali oglasi

Iščem sodelavce za trženje zelo zanimivega produkta

Default avatar

rocker

Pozdravljeni vsi skupaj!
Kot se vidi že iz naslova, iščem sodelavce za trženje zelo zanimivega produkta preko mrežnega marketinga. Gre za popolnoma nov produkt, ki je resnično revolucionaren, vrhunski in trenutno nima konkurence na trgu. Odzivi prvih uporabnikov, ki jih je vsak dan več, so zelo pozitivni in zagotovo bo ta produkt marsikomu spremenil življenje, tako v smislu kakovosti življenja, kot tudi v poslovnem smislu. Podjetje, ki je produkt razvilo in lansiralo na trg, je zelo dobro stoječe, zdravo in ni neko »eksotično« podjetje. Ljudje, ki so sodelovali pri razvoju, so znanstveniki in strokovnjaki svetovnega formata, vsak na svojem področju in vse se da preveriti na spletu, kjer je o njih veliko napisanega in naloženih veliko filmov. Ne gre za neko kratkoročno zadevo, vizija podjetja je res neverjetna in v ozadju in razvoju so že novi produkti, ki so še bolj revolucionarni, edinstveni in se skupaj povezujejo v zelo lepo celoto.

Ne ponujam vam parfumov, šmink, spodnjega perila (čeprav s tem ni nič narobe) ali česa podobnega in ne ponujam vam muhe enodnevnice. Ponujam vam res lepo priložnost, ki ne pride vsak dan.

Zato prosim vse, ki bi vas zanimalo kaj več, da me kontaktirate na zs. Produkt in priložnost sta primerna za vse, še posebej hitro pa se bodo v tem znašli tisti, ki že imajo nekaj izkušenj v mrežnih marketingih. Prepričajte se sami. Torej...akcija :)