sezona gob
Rada bi kupila večjo količino jurčkov pa me zanima ali kdo pozna koga, ki bi prodal. Vem da jih je precej v tem času vendar nimam časa jis it sama nabirat. Prosim Brkini ali okolica
Kupujete, prodajate, podarjate, želite zamenjati? Tukaj je pravi prostor za vas.
Tako velike količine ne bi, rabim samo za se in 10kg bo dovolj. Sem slišala da jih prodajo tudi po 5 eur za kg. Dala bi do 10 eur za kg, raje majhne gobe. Obalazdenka cerar je napisal/a: ↑Povej ceno in regijo iz katere si, ne bomo jih čez celo državo vozili,lahko dobim 200 kil, saj veš ni vse kaznivo kar je svinjarija
Na bolhi imaš tega ful, ne vem pa, če je glih na obali oz če dostavljajo tud na obalosezona gob je napisal/a: ↑Rada bi kupila večjo količino jurčkov pa me zanima ali kdo pozna koga, ki bi prodal. Vem da jih je precej v tem času vendar nimam časa jis it sama nabirat. Prosim Brkini ali okolica
Jaz tudi.sezona gob je napisal/a: ↑Rada bi kupila večjo količino jurčkov pa me zanima ali kdo pozna koga, ki bi prodal. Vem da jih je precej v tem času vendar nimam časa jis it sama nabirat. Prosim Brkini ali okolica
O, ja. Nimaš časa. V eni uri jih lahko nabereš polno košaro.sezona gob je napisal/a: ↑vendar nimam časa jis it sama nabirat.