Forum.Over.Net

Vrtičkarstvo, zelišča in urejanje okolice

Kako načrtovati vrt, kdaj in kako začeti z ureditvijo okolice hiše ali poslovnega objekta, kako lahko pomaga krajinski arhitekt, kaj lahko naredite sami in kako, kje so pasti pri ureditvi vrta, kaj vse nam ponuja narava, … Vse informacije, da boste v svojem vrtu resnično uživali.

DOM SERVIS PLUS vam nudi celovite rešitve za vaš dom in okolico

Default avatar

DOM SERVIS PLUS

Podjetje DOM SERVIS PLUS vam nudimo celovite rešitve na področju vzdrževanja, obnove ter samega izpopolnjevanja vašega bivalnega ali poslovnega objekta ter njegove okolice.
Naše storitve so hitre, učinkovite, kakovostne, ter cenovno dostopne. Pri ponujenih storitvah vam svetujemo, ter za vas poiščemo kakovostne ter ugodne rešitve.

Naše storitve so:

- vzdrževanje objektov in hišni servis
- kombi prevozi in selitve
- montaža pohištva in bele tehnike
- prenova kuhinj,menjava pultov,pom.korit,armatur,barvanje oz.menjava vratnih panel
- oblaganje tal in sten
- suhomontažna gradnja (pregradne stene,spuščeni stropovi,spuščeni lestenci,suhi omet,mansarde)
- pleskarska dela
- adaptacije in barvanje fasad
- barvanje in obnova lesenih in kovinskih konstrukcij,ograj,vrat,oken,nadstreškov,napuščev
- polaganje naravnega kamna,ter keramičarska dela
- urejanje zunanjih površin,tlakovanje,ter polaganje travne ruše
- košnja zelenic,sadovnjakov,vinogradov (sprejemamo naročila za sezonske košnje)
- izposoja prireditvenih šotorov 5mx8m, 6mx12m, ter gasilskih miz
- delo z lahkimi gradbenimi stroji,ter najem samih strojev (vibro nabijač-žaba, vibro plošča,
motorna rezalka betona,transportna lestev višine do 31 metrov z lastnim agregatom,gradbeni oder)
- dobava ter montaža raznih kovinskih konstrukcij,ograj,nadstreškov,stopnišč

Naj vaše udobno bivanje postane naša skrb.

DOM SERVIS PLUS
Vzdrževanje objektov in hišni servis
Tadej Fidler s.p.
Jerovska vas 16 3241 Podplat
Tel.:041/743-618
Email: [email protected]
www.domservisplus.si
Default avatar

kankan

Pozdravljeni!
Rad bi delil slabo izkušnjo z izvajalcem Tadejem Fidlerjem s.p., ki izvaja dela pod dvema nazivoma podjetij, in sicer Agro-Metal Produkt in Dom servis plus. Tadej je zelo organiziran, usposobljen in priden podjetnik, po mojih izkušnjah pa ne sprejema upravičenih kritik, zaradi česar sem se odločil da opozorim potencialne naročnike. Izdelal mi je teraso nad garažo z nadstreškom, zelo lično, a ne brez napak...naslednje leto so se desje ukrivile (lahko posredujem slike), in sicer tako močno, da so potrgale vijake. Po dolgotrajnem prigovarjanju je Tadej le prišel in popravil (zgolj privijačil, ukrivljene deske ga niso motile). Zadeva je bila rešena do naslednje pomladi, ko so deske spet trgale vijake. Prav tako je v prekate polikarbonatne strehe prišla voda, in pustila velik madež na sterehi. Tadej je obljubil, da bo zadevo saniral..po letu in pol še ni, pa tudi ne bo..ne želi popravljati svojih napak..pravi naj se obrnem na pristojne institucije..Zaradi premajhnega naklona strehe voda zamaka z zadnje strani in škropi po fasadi...tudi ko sem mu dal izdelati nadstrešek za avto ni šlo brez napak..voda v polikarbonatu..in ob reklamaciji naročilo meni, da naj splezam na streho in privijem vijake? Sem mar njegov pomočnik?? Dal sem mu pa še eno delo, hidroizolacijo hiše...zelo dobro je izvedel dela, ni kaj..tudi ugodno..a se je spet zalomilo, ko mi je skoraj pretrgal elektriko in sem ga..moja napaka malo grdo pogledal...in zamera da je ni na svetu..zaradi grdega poogleda in besede "ali bo to sploh še delalo", sem ga menda tko prestrašil..da..Ne vem..a nimam pravice vprašati, kaj so delali, in če bo še delali, ko mi v istem dnevu na razdalji dveh metrov 2 x izruva električni kabel??? No..tako jezen je bil..da spet ne želi dokončati posla...ob izkopu je odstranil stopnice..samovoljno dvignil teren (odtoke za meteorno vodo) in ..noče vrniti stopnic bna isto mesto..čeprav jih je on odstranil...

Vsekakor povdarjam, da dela lično, organizirano, hitro...napak pa ne odpravlja!!! Pa nič se mu ne sme reči, ker ... torej bodite pozorni. Zdaj prodaja kmetijsko mehanizacijo..bodite previdni....

moj naslov:
[email protected]
Jarška cesta 6, 1000

Vsi objekti so na ogled..
Default avatar

kankan

pa še to..je rekel, da je ograja in stopnice pocinkana...zakaj že rjavi????? sramota...