Med.Over.Net

Psihiatrija

Odgovarjajo: Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Psihična stiska, strah, fobija, anksioznost, panika, terapija, uporaba zdravil, diagnoza, depresija, psihoza, bipolarna motnja, pomoč in svetovanje ob življenjskih dilemah.

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Razlogi za prepir

Default avatar

Daviddoff

Pozdravljeni! Koncno sem spoznala fanta, ki se do mene obnasa kot do princeske. Pred njim sem imela partnerje, ki so me zanicevali, me zeli spremeniti.
Tudi moje otrostvo ni bilo najlepse, saj mi je mati ves cas govorila kako sem debela in me zaradi tega nihce ne bo ljubil, me zaradi obilne postave nihce ne bo hotel pokazati svetu in starsem... pocutila sem se prizadeto. Da predidem k problemu. S partnerjem se imava zelo rada, ampak se veliko kregava, ker jaz vedno mislim da sem zanj preslaba, da me bo zapustil, da je imel rajsi bivse kot mene in da je bila spolnost z njimi boljsa. Kar naprej v njem iscem neko potrditev da sem boljsa kot ostale, da sem mu v vsem boljsa. Dajam mu vse, ga vcasih ze pretirano zasipam s pozornostjo, ampak kljub temu mislim da sem zanj preslaba. Prosim svetujte mi, kje bi lahko tical razlog za te probleme, zelo vesela pa bi bila tudi kaksne strokovne literature na to temo.
Lp, obupanka
Default avatar

Daniela_Fiket

Pozdravljeni,

svetujem vam, da si poiščete psihoterapevta ki vam bo pomagal premagati te občutke manjvrednosti. Nažalost, lahko se vam zgodi, da boste zaradi tega imela samo slabe izkušnje in se bo občutek manjvrednosti posledično poglabljal. Knjige za samopomoč vam ne bodo (dovolj) pomagale.

Lep pozdrav,
Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si

Moderatorji

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka
Daniela_Fiket