Med.Over.Net

Psihiatrija

Odgovarjajo: Daniela Fiket, dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Psihična stiska, strah, fobija, anksioznost, panika, terapija, uporaba zdravil, diagnoza, depresija, psihoza, bipolarna motnja, pomoč in svetovanje ob življenjskih dilemah.

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka

Daniela_Fiket

Samozavest

Default avatar

Kile-e

Pozdravljeni, sem najstnica, dijakinja. Imam problem, da mi zeloo niha samozavest. En dan sem zelo samozavestna, energična. Drug dan pa je moja samozavest zelo slaba. Najraje bi se nekam skrila. Zelo prosim za odgovore in kakšen nasvet. Lep pozdrav
Default avatar

Daniela_Fiket

Pozdravljeni,

najstniška leta so naporna prav zato, ker iščemo svojo identiteto, raziskujemo kdo smo, kaj vse znamo in zmoremo. In smo zelo občutljivi na zunanje potrditve, kar posledično pomeni, da če je vse dobro, se mi dobro počutimo, če pa gre nekaj narobe, nam samozavest pada. Povsem normalno za ta leta. Trudite se še naprej, bodite vztrajna, delajte, učite se, in bo vse prišlo na svoje mesto. Svetujem vam da veliko berete, s tem boste gradila svoje znanje, utrjevala svoja stališča, postala boste zanimiva sogovornica v družbi in razgledana mlada ženska. Bodite izbirčna ko gre za knjige in ljudi s katerimi se družite.

Lep pozdrav,
Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si

Moderatorji

Daniela Fiket , dr. med. specialistka psihiatrije in psihoterapevtka
Daniela_Fiket