Forum: Psihiatrija

Psihična stiska, strah, fobija, anksioznost, panika, terapija, uporaba zdravil, diagnoza, depresija, psihoza, bipolarna motnja, pomoč in svetovanje ob življenjskih dilemah.

poklic seksologa

Odgovori Nova tema
Default avatar radovedna_srednjesolka 29 Okt 2017 17:13

Pozdravljeni,
ne vem, ce ta tema povsem spada sem, vendar nisem vedela, kam naj se drugam obrnem. Sem 2. letnik gimnazije in razmisljam, kam in kako za naprej. Najbolj mi disi poklic seksologa, taksne reci me dejansko zanimajo in veliko o tem preberem. Torej, zanima me, kaksna izobrazba je potrebna za to? Je moznih vec poti studija in katere? Prebrala sem da je to specializacija naprej od psihiatrije ampak iskreno povedano, ne vem, ce bom lahko prisla na MF, sem le prav dobra:/
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Daniela_Fiket 5 Nov 2017 17:52

Pozdravljeni,

Spolne motnje zdravijo zdravniki, specialisti psihiatrije z dodatno izobrazbo iz področja spolnosti. Samo zdravniki lahko predpisujejo zdravila. Lahko pa izberete drugačno pot, in se odločite za psihoterapevstko usmeritev. V tem primeru lahko študirate katerikoli humanističen študij, s časom si izberete eno psihoterapevstko modaliteto in nadaljujete na svoji poti. V vsakem primeru je pot dolga in polna nepredvidivih ovir, je pa izziv in krasen poklic. Srečno!

Lep pozdrav,

Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh