Forum: Psihiatrija

Psihična stiska, strah, fobija, anksioznost, panika, terapija, uporaba zdravil, diagnoza, depresija, psihoza, bipolarna motnja, pomoč in svetovanje ob življenjskih dilemah.

Napadi

Odgovori Nova tema
Default avatar Mehma 11 Okt 2017 20:19

Pozdravljeni,

ze dalj casa imam motnje hranjenja in tezave s samoposkodovanjem. Imam tudi pogoste panicne napade. V zadnjih 2 mesecih, pa me ob razburjenju ali pa ce sem slabe volje, zacne trest. Kot da bi dobila nekaksne krce, zato silovito trzam, tega pa ne morem obvladovati.
Po navadi se zacne s skrbemi, pa tudi ce nimam razloga za skrb. Te skrbi in strah postane tako mocen, da bi si najraje vzela zivljenje (in si ga tudi bi, ce ne bi vedela, da bo to minilo) in traja nekaj ur. Pri tem imam panicni napad ali pa zacnem trzat. Po tem normalno naprej funkcioniram, tesnoba izgine. Tezko zivim tako, pa tudi ce mine, mi vzame veliko energije in se bojim, da si bom kdaj kaj naredila, ker ne bom zdrzala. Kaj se dogaja z mano? Kaj je to trzanje? Zakaj pride naenkrat do takih skrbi?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Daniela_Fiket 17 Okt 2017 08:47

Pozdravljeni,

zelo je verjetno da gre za napade anskioznosti, vendar bo res potrebno, da se naročite na pregled pri psihiatru. Namreč, težave ki jih opisujete se uspešno zdravijo, in možnosti je več, vendar se bo potrebno o tem pogovoriti z izbranim psihiatrom, kateremu boste zaupala. Ne odlajšajte, učinki zdravljenja so nedvomno boljši, če se začne zgodaj.

Lep pozdrav,

Daniela Fiket, dr.med.
Specialistka psihiatrije
Transakcijska analitičarka-svetovalka

Psihoterapija v Ljubljani in po Skype-u!
Mail: [email protected]
http://psihoterapija-fiket.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh