Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Smrt potrjena v Švici po cepljenju

Smrt potrjena v Švici po cepljenju

Smrt potrjena v Švici po cepljenju
30.12.20 12.42
Na spletu od danes, 12.42.
deli

V Švici je oseba umrla po cepljenju proti koronavirusu. “Zavedani smo primera,” je danes tiskovni agenciji za zdravstvo kantona Lucern dejala tiskovna agencija Reuters. Tiskovna predstavnica ni podrobneje sporočila. Oblasti so poročale švicarski agenciji za terapevtske izdelke Swissmedic, ki je odgovorna za odobritev cepiv.

Zaenkrat so v državi odobrena le cepljenja proti Pfizer in BioNTech. Ob odobritvi je Swissmedic 19. decembra zapisal, da so najpogostejši neželeni učinki, zabeleženi v študijah odobritve, primerljivi s tistimi po cepljenju proti gripi. Takrat je bilo rečeno, da bi Swissmedic natančno spremljal varnost cepiva in ukrepal, če bi se pojavili varnostni signali.
Strokovnjak poziva k trezni analizi

Strokovnjak za simulacijo Niki Popper je prosil za trezno analizo primera. Seveda je pomembno kritično preučiti neželene učinke, učinkovitost in druge lastnosti cepljenja. A je treba počakati na resno oceno “resničnega razloga” smrti, je dejal za APA.

SEVEDA! ČE JE PA INFARKT JE COVID; ČE SE CEPIŠ IN UMREŠ TE PA JE TREBA TREZEN BIT PHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

https://orf.at/stories/3195525/?fbclid=IwAR14sM9ih0AesFQcslYAn0j_qlE0OJZae3UQMDlfPKg238iRxd_ywatsJAk

https://www.n-tv.de/ticker/Todesfall-nach-Covid-Impfung-in-der-Schweiz-article22262796.html?fbclid=IwAR3c6urQRSSi3P-Lohu5aX7gh7UJ-WLAApblaUVD6U4d_lOq3JexI_hF_pg

Ne motijo te smrti zarad Covida, moti te pa cepivo.

Motijo me smrti zaradi cepiva, posledice cepiva in smrti zaradi OPERACIJE KOVID, jaz ne da ZANIKAM, jaz VEM da virusa ni, obstaja le manipulacija z statistikama, Naštiman PCR test na 40 ciklov v sloveniji in drugje…
Moti me ker ljudje ne pridejo pravočasno do zdravnika zaradi nekaterih RESNIH zadev in zato posledično umrejo (itak je pol covid napisan)
Moti me ker vređate zdravu PAMET.
Moti me prodana stroka, prodana vlada, slabost na denar, motijo me na splošno ljigavi ljudje, podgane.
Še kaj?

https://www.youtube.com/watch?v=70-CCUBNCkI

Aja? Zavedani so primera, a? Slowenisch no gut? Nepismen debil, še prebere ne tisto kar lima.

debilčin
dejstvoje, ti in vagabund ste časovno usklajeni, kad dodje jedan dodje i drugi, phahahaha….

Dejstvo je da si ti zabit, pa če še tako misliš da te preganja samo ena oseba.

Čak mal, virusa ni, ampak umirajo? Ne štekam. Zaradi česa pa potem obolevajo? Če virusa ni.

okboomer,
potem jaz ne znam brat? Preberi še enkrat počasi.
dejstvo je..phahahaha igraj se Bdsm sam s seboj in udari se po tej buči kaj jo maš, še nisem ni sam ugotovil zakaj je maš, ma verjetno bi bila dobra za sadovnjak proti škodljivcem.

Ok Boomer. Vidim, da si res dejansko retardiran in da s teboj ni moč komunicirat na racionalen način.

Predlagana terapija: izklopt internet za 1 mesec, pa gmajne čistit, da si spucaš možgane.

nisi znal prebrat počasi, pa si ratal racionalan in kažeš svoj racionalen način phahahahah
kompetentno ni kaj. in predvsem Raciionalno, juhu bruhu.

Še MMC ne piše več o smrtih ZARADI Covida, ampak S Covidom, če razumeš razliko.

Umreš lahko tudi zaradi operacije slepiča ali žolčnih kamnov, čeprav je oboje rutinska operacija. Sem celo poznala starejšega človeka, ki je umrl po eni izmed teh dveh operacij. Preden te operirajo, ti dajo za podpisat izjavo, da si seznanjen s tveganji.
Kljub temu imam za seboj obe operaciji, pa še več drugih, zahtevnejših. In cepit se bom tudi šla.

Ok Boomer. Vidim, da si res dejansko retardiran in da s teboj ni moč komunicirat na racionalen način.

Predlagana terapija: izklopt internet za 1 mesec, pa gmajne čistit, da si spucaš možgane.
[/quote]

Ne žalt boomerjev. Ta debil je neka ekstra klasa zase. Še med teoretiki zarot velja za debilnega.
Povej mu da je debil, drugega ti ne preostane.

Še MMC ne piše več o smrtih ZARADI Covida, ampak S Covidom, če razumeš razliko.
[/quote]

Ok Boomer.

Ne žalt boomerjev. Ta debil je neka ekstra klasa zase. Še med teoretiki zarot velja za debilnega.
Povej mu da je debil, drugega ti ne preostane.
[/quote]

Imaš prav, samo moram še dodat da pod Boomerji niso misleč naši modrejši in starejši predstavniki družbe. Ampak idioti.

phahahah, sam sabo se meniš? Nič hudega, to je normalno, sam se ne kregat.

Preberi raje kakšno literarno delo Glupi. Da ne boš spet mislil da je ime veznik.

Zelo zanimivo. Kdor ima čas, naj za druge prevede v slovenščino:

Vaš link

“Nobenih razlik, vsaj dokler ne bo zagotovljeno dovolj cepiv za vse.”

“Diskriminacija po spolu, rasi, veri … ni dovoljena. Ali je status cepljenosti sploh parameter za ugotavljanje diskriminacije, pa ne verjamem.”

“Kdor se ne dovoli cepit, lahko še vedno okuži druge, zato je nevaren in mora biti kaznovan.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3695233433853019&set=pb.100000991956090.-2207520000..&type=3

To je seveda fašistična logika.
Po tej logiki je vsak voznik nevaren in lahko koga ubije.
Zato je treba vse voznike kaznovati že vnaprej ali pa prepovedati vožnjo.

Fašizem pa je to zato, ker so v ozadju interesi fašističnih korporacij.
Njim pa se itak jebe za zdravje ljudi.
Ali še komu to ni jasno?

Ko nekdo umre od cepiva, bodo naredil 100 raziskav, da bi dokazali nasprotno. Ko nekdo umre, samo preverijo, če je bil zadnji mesec pozitiven na covid19 (nima veze če je lažno pozitiven), pa je umrl od covida19 brez kakršnihkoli raziskav. Znanost v vsem sijaju.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko nekdo umre medtem ko je prejemal cepivo se bo nalo 100 kretenov s teorijami zarote, ko pa nekdo umre zaradi covida pa samo rečejo da ni res.

Potem je treba tebe kaznovat, ker si potencialni morilec. Dokler si na prostosti imaš možnost koga ubit, torej te je treba dati za zapahe. Da zavarujemo druge.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close