Smrt potrjena v Švici po cepljenju
Smrt potrjena v Švici po cepljenju
30.12.20 12.42
Na spletu od danes, 12.42.
deli
V Švici je oseba umrla po cepljenju proti koronavirusu. “Zavedani smo primera,” je danes tiskovni agenciji za zdravstvo kantona Lucern dejala tiskovna agencija Reuters. Tiskovna predstavnica ni podrobneje sporočila. Oblasti so poročale švicarski agenciji za terapevtske izdelke Swissmedic, ki je odgovorna za odobritev cepiv.
Zaenkrat so v državi odobrena le cepljenja proti Pfizer in BioNTech. Ob odobritvi je Swissmedic 19. decembra zapisal, da so najpogostejši neželeni učinki, zabeleženi v študijah odobritve, primerljivi s tistimi po cepljenju proti gripi. Takrat je bilo rečeno, da bi Swissmedic natančno spremljal varnost cepiva in ukrepal, če bi se pojavili varnostni signali.
Strokovnjak poziva k trezni analizi
Strokovnjak za simulacijo Niki Popper je prosil za trezno analizo primera. Seveda je pomembno kritično preučiti neželene učinke, učinkovitost in druge lastnosti cepljenja. A je treba počakati na resno oceno “resničnega razloga” smrti, je dejal za APA.
SEVEDA! ČE JE PA INFARKT JE COVID; ČE SE CEPIŠ IN UMREŠ TE PA JE TREBA TREZEN BIT PHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
https://orf.at/stories/3195525/?fbclid=IwAR14sM9ih0AesFQcslYAn0j_qlE0OJZae3UQMDlfPKg238iRxd_ywatsJAk
Motijo me smrti zaradi cepiva, posledice cepiva in smrti zaradi OPERACIJE KOVID, jaz ne da ZANIKAM, jaz VEM da virusa ni, obstaja le manipulacija z statistikama, Naštiman PCR test na 40 ciklov v sloveniji in drugje…
Moti me ker ljudje ne pridejo pravočasno do zdravnika zaradi nekaterih RESNIH zadev in zato posledično umrejo (itak je pol covid napisan)
Moti me ker vređate zdravu PAMET.
Moti me prodana stroka, prodana vlada, slabost na denar, motijo me na splošno ljigavi ljudje, podgane.
Še kaj?
Umreš lahko tudi zaradi operacije slepiča ali žolčnih kamnov, čeprav je oboje rutinska operacija. Sem celo poznala starejšega človeka, ki je umrl po eni izmed teh dveh operacij. Preden te operirajo, ti dajo za podpisat izjavo, da si seznanjen s tveganji.
Kljub temu imam za seboj obe operaciji, pa še več drugih, zahtevnejših. In cepit se bom tudi šla.
Ok Boomer. Vidim, da si res dejansko retardiran in da s teboj ni moč komunicirat na racionalen način.
Predlagana terapija: izklopt internet za 1 mesec, pa gmajne čistit, da si spucaš možgane.
[/quote]
Ne žalt boomerjev. Ta debil je neka ekstra klasa zase. Še med teoretiki zarot velja za debilnega.
Povej mu da je debil, drugega ti ne preostane.
Zelo zanimivo. Kdor ima čas, naj za druge prevede v slovenščino:
“Nobenih razlik, vsaj dokler ne bo zagotovljeno dovolj cepiv za vse.”
“Diskriminacija po spolu, rasi, veri … ni dovoljena. Ali je status cepljenosti sploh parameter za ugotavljanje diskriminacije, pa ne verjamem.”
“Kdor se ne dovoli cepit, lahko še vedno okuži druge, zato je nevaren in mora biti kaznovan.”
Ko nekdo umre od cepiva, bodo naredil 100 raziskav, da bi dokazali nasprotno. Ko nekdo umre, samo preverijo, če je bil zadnji mesec pozitiven na covid19 (nima veze če je lažno pozitiven), pa je umrl od covida19 brez kakršnihkoli raziskav. Znanost v vsem sijaju.
Potem je treba tebe kaznovat, ker si potencialni morilec. Dokler si na prostosti imaš možnost koga ubit, torej te je treba dati za zapahe. Da zavarujemo druge.