Koronavirus

LudiD je delil ta video zdaj ga še jaz ti se pa vprašaj pri času 28.07min (prosim te)

Default avatar
Ni treba gledat vsega videa.
Glejte pri času 28.07min
Ko nosečnica pravi, da zavrača cepivo, ker ne more vedeti ali ji to lahko škoduje ali ne in snema dogajanje. Doktor ji reče da ne more zavrniti cepiva. Potem nosečnica pove, da vsaj počakajo, da mam pride. rečejo ne ne bomo čakali. Doktro ji reče ali boste sprejeli cepivo kot odrasla oseba ali pa vas bodo držali in vam ga ravno tako vbrizgali. Poleg so tudi policisti.

Sploh ni važno za kakšno cepivo se gre za lastno telo si sam odgovoren in ni od boga nikomur dana pravica, da nekdo tako posega v tvoje telo če tega nočeš. To kar se na posnetku zgodi je posilstvo, ker posilstvo ni samo seksualno občevanje ampak je posilstvo nekaj v kar drugega prisiliš. Tisti, ki zagovarjate taka posilstva ne zahtevajte zase pravice, če se vas kdaj koli na kakršenkoli način posiljuje saj sami posilstvo zagovarjate in s tem tudi taka ravnanja nad drugim človekom, kar pa ste seveda tudi vi sami.

Default avatar
Ja, policisti zdravstveni delavci sodelujejo, ker ih je sistem tak "dresiral".
Default avatar
So cepiva in so cepiva. So tudi bolezni in so bolezni. Pri vsakem so lahko posledice. Treba je pa preračunat riziko, in ko je riziko prevelik ima cepljenje smisel. Pogrešam čas ko smo imeli samo dobra cepiva.
Place no faith into tomorrow,
for the clock may then be still.
Default avatar
Včeraj sem šel v policijsko postajo (brez maske). Sem nekaj hotel vprašat za nekoga. Takoj sem dobil kazen, in maske seveda nisem dal gor. In dobil sem odgovor na vprašanje. Vodja (šalteruša) je bil brez maske. Rekel sem mu veš da je slovenija korporacija, in vi ste kot policija firma. Smejal se je. Pa sem rekel vse inštitucije, center za socijalno delo, zdravstvo, itd. so firme. Spet se je smejal. Misliš da so naši policisti pametni? Le redki. Dolgo že imam opravke z policaji. Poznam ih na osebni ravni, poznam ih kot sovražnike, poznam ih kot kriminalce. Ne poznam niti enega "osebno" ki ve kaj se dogaja.
Korporacija Slovenija- https://www.uradni-list.si/glasilo-urad ... cije-msmik

Odstavek 9: Imunitete pred obdavčitvijo
a) Korporacija, njeno premoženje, druga sredstva, prihodek ter operacije in transakcije, ki jih opravlja na podlagi tega sporazuma, so oproščeni vseh davčnih in carinskih dajatev. Korporacija je prav tako oproščena kakršne koli obveznosti, ki zadeva plačilo, zadržanje oziroma pobiranje davkov ali drugih dajatev.
b) Davek se ne obračuna na plače in honorarje, ki jih korporacija plača uradnikom ali zaposlenim v korporaciji, ki niso državljani države, kjer opravljajo svoje naloge.
c) Davek se ne odmeri za nobeno obveznico ali vrednostni papir, ki ga izda korporacija, vključno s kakršnimi koli iz njih izhajajočimi dividendami ali obrestmi, ne glede na to, kdo jih ima:
i) če se s tem zapostavlja taka obveznica ali vrednostni papir le zato, ker jo je izdala korporacija, ali
ii) če je edina pravna podlaga za tako obdavčenje kraj ali valuta, v kateri sta izdana, plačljiva ali plačana, ali lokacija pisarne ali kraj poslovanja korporacije.
d) Davek se ne odmeri za nobeno obveznico ali vrednostni papir, za katerega jamči korporacija, vključno s kakršnimi koli iz njih izhajajočimi dividendami ali obrestmi, ne glede na to, kdo jih ima:
i) če se s tem zapostavlja taka obveznica ali vrednostni papir le zato, ker zanjo jamči korporacija, ali
ii) če je edina pravna podlaga za tako obdavčenje lokacija pisarne ali kraj poslovanja korporacije.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Vemo to.
Vemo, pa tisti, ki cenimo svoj dih in telo, da če si tega nekdo hoče prilastiti p ačeprav ima svoje telo in dih, takrat obstaja v nas sami sodni sistem in tehtnica življenja in ta lahko pokaže, da če si ta hoče prilastiti tvoje telo, da deluješ v obratni meri do samega konca. Tako kot je to v vojni.
Verniki, ki verujejo, da je Jezus dejal, če ti kdo primaže klofuto mu nastavi drugo lice.
Res je, pri klofuti to lahko storiš in pred drugo klofuto si dal nekomu možnost, da pomisli in še enkrat premisli svoje dejanje in se morda opraviči za prvo.

Ni pa Jezus dejal, da pusti drugemu, da te zadavi ali zaduši, ali cepi, ali vzame otroka, da te kdo pohabi, da te zapre v kletko in zlorabi. Tudi o tretji klofuti ni bilo govora, kaj takrat.

Nekaj je dati priložnost drugemu, da se zbudi nekaj pa je dopustiti, da ti vzame življenje.
Za vernike, naj bi Jezusova smrt prikazala tudi klofuto smrti in kaj se zgodi, če nekoga do te mere "klofutaš", da umre. Ubil si uničil si resnico, pravico, milost in ljubezen. Vzel si drugemu vse kar je imel in vse kar imaš ti.
Zato ubijati ni prav, prav pa tudi ni, da dopustiš, da se te ubija, ker je tako, kot da sam ubijaš, če pa to dopuščaš. Narava kaže, da ko boš poskušal zadaviti zver bo ta poskušala nazaj zadaviti tebe ampak ne zato, ker si te želi na vsak način ubiti ampak, ker je to njena narava, divjina narave ni programirana po principih, ki ti pašejo vsak dan in na vsakem koraku v umetnem sistemu. Ne pozna semaforjev na poti ampak pozna naravo in na naravo se odziva.
Pazite kaj počnete.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Vse na začetku drži in vidim, da si tudi ti dojel. In res je sami ne vedo, redki so, ki vedo. Kaj je živi človek kaj pa fiktivna oseba.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
LUDI pazi na sebe, ne hodi na policijo izivat, da te ne bodo pohopsali.
vse dobro ti želim!
Default avatar
Meni je jasno, ne znam pa drugima pokazat. Delam na tem.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
LudiD a ima ta video, ki si ga zdaj pripel, kako veze s tem za kar sem odprl temo, ali lahko poveš kaj, kar ima povezavo s tem bistvom na katerega sem hotel pokazati.
Default avatar
Bistvo je cepljenje. Ta gospod je bil mikrobiolog in še marsikaj in kaže sam kako je vse skupaj nateg. Te ljudje se borijo proti temu.
Default avatar
Tudi ti ljudje se borijo, in lepo je videt enotnost, nasmehe... Sploh ko zažigajo maske.. TOP..hočem da smo vsi taki...

Default avatar
Darwin je napisal/a:
samo kot opombo bom napisala;Jezus je umru krute smrti za nas ,da bi mi lahko imeli življenje v obilju,kaj ti to pove?Da Jezusova smrt ni bila zaman,temveč,da smo mi odreseni.To pomeni,da je bil križan in umorjen,da smo mi blagoslovljeni,in to v vsemu,od bolezni,do ljubezni,do gmotnega stanja.ni da ni.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Na kar sem jaz nameraval opozoriti je to, da je prvič razlika v tem ali je video posnet na osnovi studija, kar pomeni, da je lahko vse pripravljeno in da dejanska posneta situacija, kaže drugačno podobo in ima drugačen značaj. To je eno. Zato je razlika ali gledaš film, kjer režejo glave ali pa gledaš resničen posnetek resničnega obglavljanja. Velika razlika v človekovi percepciji videnega. Drugo kar pa sem nameraval prikazati pa je to, kako dejansko zgleda lahko, če je nekaj pod prisilo in da bi se ljudje zamislili nad tem in kako humana je prisila.
Si za cepiva ali nisi je mnenje. Tvoj zadnji video prikazuje mnenje nekoga ali nekaterih, ki so ga pač izrazili in to povedali. Prisila ne samo v mnenje ampak dejansko odvzem tebi lastne duševne in telesne svobode pa je popolnoma nekaj drugega.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
LUDI hvala ti za ta zadnji video, solze so mi prišle v oči, ko vidim, kako so drugje ljudje enotno, koliko jih je prišlo na proteste in to ZELO MIRNE DOSTOJNE PROTESTE!!! Naši so nekaj organizirali, ampak to je bilo zelo slabo, ne moreš v policaje metat kamne, saj so oni z nami, poznam 3 policaje, ki vse to jemljejo za N A T E G.... ampak služba je služba in niso oni krivi. Policaji sigurno ne bi nikogar udarili, če bi ljudje mirno protestirali s pesmijo na ustih, zažiganjem mask. Hvala ti LUDI, res si car, da se tako boriš proti temu nategu!!!
Default avatar
NATUROPAT je napisal/a:
Ko so zaplinjali s strupom ljudi v taboriščih so tudi samo upoštevali ukaze.
Ne kvasi neumnosti.
Policist je človek odet v uniformo, ki predstavlja delodajalca, ki je fikcija. In za to fikcijo je pripravljen sredi belega dne hoditi do zob oborožen in vsiljevati pravila, ki so fikcija.
Za njim ni nikogar in dejansko on fikcijo spreminja v realnost. In temu reče služba. Plačano dobi, da lasten nos "vtika" v tuje zadeve in situacije. Dobra dela, ki jih stori ni nujno, da opravičijo vsa njegova slaba dela in pa dejstvo, da je sila in predstavlja morilsko silo in zatiranje. Ne glede na fikcijske zakone in pravila jih oživlja v realnost kot robot. Ko to počne ni živi človek ampak robot, robot pa je stvar. In stvar ni nad živim bitjem. Zato nehajte ščiti robote ampak ščitite ljudi.

Kaj če bi jaz prihajal iz najmočnejše fikcijske države in bi zakon veleval, da vam vsem kar vas je polomim noge na licu mesta, da ne boste več kot kokoši letali okrog. Bi mi priznali izgovor, saj je samo moja služba, samo službo sem upravljal?

Nehajte službovati ampak pustite življenje živeti. Bodite vsi zaščitniki ne pa da dajete zaščito v službo. Ta zaščita se je spremenila v obratno od tega. In to ni več tisto, kar bi imeli radi.

Še enkrat ponavljam. Ja res je tudi policist lahko stori dobro in pomaga ampak stori ogromno slabega pa mogoče tega sploh ne ve. Če delaš za nekoga, za katerega več, da je groza,laž in strah imaš lahko vest, ki ti nalaga, da morda ni dobro več delati zanj. Kaj te briga če bodo to naprej drugi počeli, ti lahko storiš, da ne boš več.

Kakšno opravičilo gre vojaku, ki je ubijal in zaplinjeval otroke, očete, mame, sestre, brate ljudi? Služba? A služba bo izgovor? Ne želite si da kmalu se vam ne prikaže kar ščitiite in zagovarjate.
Default avatar
Nažalost se moram strinjat z Darwinom, sej tudi iz lastnih izkušenj lahko povem isto.
Pred parimi meseci sem vprašal enega policista bivšega prijatelja (od bivše žene žlahta), sva kar v redu bila nisva se slabo razumela. Na Hrvaškem je plocist, oz sedaj ma višji čin.
ko sem ga na začetku vprašal kaka navodila imajo je bil tiho. Ko sem ga vprašal če bo kaos, je bil tiho. Ko sem mu rekel kaos se je začel, je rekel jaz mam otroke in ženo moram mislit na njih.
Vse sem ti povedal s tem. Ko pa je hodil letovat k meni na morje zastonj sem bil dober. Sedaj bi tudi on delal represijo in nasilje nad mano. Tak to je. Vsak ima izbiro. Vojna se je že začela veliko žrtev bo. ker "sužnji" sistema imajo orožje in prestrašeni so, ampak med njihovi vrstami so možna "prebujanja"- Mi-- MI ki nimamo kaj izgubit, gremo do konca. Čeprav bi se lahko vsemu izognili za 24 ur. Maske Dol!
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Tudi jaz se strinjam.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Naj bo na veselje ne na žalost.
Bi bilo lepo dejanje,če povabimo človeka, ki se je zaradi vesti odpovedal službi policista na kosilo? Mislim, da bi tako kosilo bila lepa gesta ob enem pa tudi pohvala in zahvala.
Default avatar
LudiD je napisal/a:
morda res gledam na vse to preveč milo, da so policaji le v službi in morajo nekako preživeti med delodajalcem in narodom. Ampak še vedno sem prepričan, da je med policaji dosti dobričin, ki ne bodo kar tako sekalo po narodu. Seveda pa so med njimi tudi grobijani, ki samo čakajo da bodo tepli. Upajmo vsi na najboljše. Jaz sem pripravljen na mirne demonstracije brez mask.