Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Dobra Vila Maja

Default avatar
Js sm pa slisal da je s cist vsakim moskim hotla otroka imet se posebi s tistmu k je imel velk dnara. Pac k jo je bog naravn zascitu jih ni mogla imeti. Ona se je pa hotla dobr zasidrat. In ji je to tud uspel. Na lepoto pri sedanjem mozu sigurno ni padla na denar pa he he he. Ampak who cares .. vazn da izkorisca vs ugodje. Skod pa k nima romanticne ljubezni po kateri tak hrepeni.
Default avatar
Ooo moj bog sam te majcke tko ceneno zgledajo da je kr joj. Cist prevec nacickano
Default avatar
Ma resno me nekaj zanima. Slisala sem za njo ze davno, pa od nekdaj mi nekaj pri njej ni stimalo. Ne vem zakaj. Pac moja intuicija. Zadnje case pa mi fb kar nekaj mece ven njene objave in sem scekirala malo njen profil. In nekaj mi ne da miru. Zakaj pri bozji veri ni na niti eni sami samcati sliki s svojim saaanjskim partnerjem. Ona. Ona v kopalkah. Ona z otrokom. Ona z dvema otrokoma. Ona z mamo. Ona z znanimi slovenci. Ona z nosecniskim trebuhom. Ona iz vsem moznih kotov v vseh moznih barvnih kombinacijah, spedenana to kraja. Nesteto besed o partnerstvu in natolcevanj o njeni sreci.. pa zakaj za boga njega nikdje nema? Ce izpostavlja vse ostale druzinske clane, kako to, da njega ni? A ima izmisljenega moza, ali se ga samo prekleto sramuje??! Niti zgooglati ne morem ene same slike... pa kaj mi to smrdi. Dajte me razsvetlit... kdo kaj ve, ce ze cvekamo😜
Default avatar
porocena je k Debevcevim (avto hisa Debevc) v Menges, kjer nimajo ravno najlepsega mnenja o njej. Njena tasca premnogokrat objokuje sinovo bivso partnerico (bila je sila prijazna, delovna punca, z manirami) cigar razmerje je seveda Maja razdrla.
Default avatar
In pred njenim prihodom v hiso so bili vsi povezani kot druzina, in z njenim prihodom v hiso so zaradi nje sami prepiri, nesoglasja in zalost. Dalec od njene opevane dobre energije in dobrote. Ona zna narediti samo prepir in zalost. Povsod kjer se ona naseli zalost za seboj pusti.
Default avatar
Z otroci pa izsiljuje kaj vse njej pripada. In izsili do te mere, da je celo poletje s svojimi starsi na morju v hisi tasce, ker po njenem to njej pripada. Tasca pa lahko vstopi na morje samo izven sezone. In se ji boga tasca podredi zaradi ljubega miru do te mere da ima le mir v hisi. Nesramno do konca.
Default avatar
O bi jaz packi nesramni hitro dal vetra
Default avatar
No no vsi k majo bolje poznamo vemo da je vecino stvari k se o njej pise resnicno. Vedno je bila cudakinja. Ampak zato ni sama kriva, za vecino njenih tezav so krivi itak njeni starsi, ker niso bili prvic prisotni v zivljenju drugic ker ni bilo doma nobenih mej- danes to poznamo kot permisivna vzgoja. Ker je lahko zelo zgodaj sama preizkasala stvari, se je zato lahko tudi hitro spekla.
Default avatar
Grow up je napisal/a:

Ja res je! To je res. Delam v ZD in smo se s sodelavkami ravno to veckrat vprasale. Ne pomnim da bi kdaj sama z otrokom prisla. Oce vse uredi. Otroka pa se njo. Nevidjeno.
Zgleda pa res sila smesno in cudno. Zal

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen