Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Dobra Vila Maja

Default avatar

Govorice

Js sm pa slisal da je s cist vsakim moskim hotla otroka imet se posebi s tistmu k je imel velk dnara. Pac k jo je bog naravn zascitu jih ni mogla imeti. Ona se je pa hotla dobr zasidrat. In ji je to tud uspel. Na lepoto pri sedanjem mozu sigurno ni padla na denar pa he he he. Ampak who cares .. vazn da izkorisca vs ugodje. Skod pa k nima romanticne ljubezni po kateri tak hrepeni.
Default avatar

Kic

Ooo moj bog sam te majcke tko ceneno zgledajo da je kr joj. Cist prevec nacickano
Default avatar

Sanjsko razmerje pa kje je on za boga

Ma resno me nekaj zanima. Slisala sem za njo ze davno, pa od nekdaj mi nekaj pri njej ni stimalo. Ne vem zakaj. Pac moja intuicija. Zadnje case pa mi fb kar nekaj mece ven njene objave in sem scekirala malo njen profil. In nekaj mi ne da miru. Zakaj pri bozji veri ni na niti eni sami samcati sliki s svojim saaanjskim partnerjem. Ona. Ona v kopalkah. Ona z otrokom. Ona z dvema otrokoma. Ona z mamo. Ona z znanimi slovenci. Ona z nosecniskim trebuhom. Ona iz vsem moznih kotov v vseh moznih barvnih kombinacijah, spedenana to kraja. Nesteto besed o partnerstvu in natolcevanj o njeni sreci.. pa zakaj za boga njega nikdje nema? Ce izpostavlja vse ostale druzinske clane, kako to, da njega ni? A ima izmisljenega moza, ali se ga samo prekleto sramuje??! Niti zgooglati ne morem ene same slike... pa kaj mi to smrdi. Dajte me razsvetlit... kdo kaj ve, ce ze cvekamo😜

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen