Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Urša Čepin za šankom

Default avatar
Morala je delat za šank ker ji mediski svet ne diši več ali nima več posla?
Default avatar
In od kdaj je narobe, če delaš za šankom?
Default avatar
denarja je ful:) je napisal/a:
od kar njen pingvin hodi pred šank :)
Default avatar
Pa to je super.Ona ja krasna in jaz jo zelo rada vidim moj pa še bolj.Vsaj ena popestritev v tej božji sloveniji.
Default avatar
pigvinka , ona je tam zarad keša, ne zaradi popestritve Slovenije. Ženska je res, ampak res materialistka.

pa lep pozdrav
Default avatar
Ali ni Urska Cepin svoje kariere tudi zacela za sankom v lokalu prodajnega salona njenega bivsega moza ?
Default avatar
Zakaj pa je tako čudno,če je šla nazaj za šank? Mogoče to ni delo?Imate pa res visoka merila za ženske,ki sodelujejo v resničnostnih šovih, jim potem ni treba več delati in lahko živijo od rumenega tiska in zgodbic? Kot Suzana Jakšič -nikoli slišali prej o njej,danes pa odpreš zobno pasto,pa se pojavi vsa lepa,najlepša babica...!!!
Default avatar
Če je šla res delat, dobi en velik plus...mogoče pa le ni taka kokoška kot Jakličeva, npr.
Default avatar
Bla je fulll lepa zdaj pa je fulll grda. Ona ne sodi za šank ona sodi nekam kjer se jo ne vidi (pomivanje posode itd.). Za bruhat je!
Default avatar
Škoda, kaj je ta punca iz sebe naredila - pa je pred operacijami in špikanjem ustnic izgledala čisto naravna. ne vem, kakšni starši so to, da dovolijo svojim otrokom, da iz sebe naredijo kaj takega - in jih še podpirajo.
Se sploh kdaj tiste ženske, ki se tako "obdelajo" vprašajo, kakšne bodo izgledale čez 10 let na drugače vrhuncu svoje "naravne" lepote in če se bo takrat sploh še kaj sploh dalo popravit in kaj bo naredila, če se ne bo, če ne denarja, sredstev, sponzorja? Verjetno bo pri 40-ih, ko bo izgledala 60 in več, vse to globoko obžalovala. Ker tudi verjetno računica glede na investicijo ne obrodi takšnih sadov, kot npr. pri kakšni srbski turbo folk pevki, ki imajo vsaj zasluženo določeno vsoto kapitala, nepremičnine, založniške hiše, nastope tudi čez lužo in se je njihova "transformacija" iz normalnega v "plastično" za množice oboževalcev nekako - obrestovala. V prvi vrsti gre vsaka "estradnica", ki se odloči za plastične popravke pod nož zato, da bi s svojo "navidezno brezhibno" zunanjostjo pridobila čimveč denarja s strani svojih oboževalcev, sponzorjev, ker jih bo krvavo potrebovala za starost, ko bo lahko hodila naokrog samo še zakrita z velikimi sončnimi očali, z zakritim obrazom in skrita pred očmi javnosti. No nekaterim pa pač godi, če jim samo govorijo, kako so "lepe", da so v središču pozornosti - ampak se prepopčasi zavedajo, da jih že izpodrivajo mlajše, pametnejše in tudi naravne kolegice. Ja, vse je v glavi in v pospravljenem podstrešju.
Default avatar
Pingvinka je napisal/a:
Default avatar
o njej no comment je napisal/a:
Default avatar
Pingvinka je napisal/a:

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen