Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Ali se vam večno samske ženske kaj smilijo?

Default avatar

nogavičkaaa

viharni jezdec je napisal/a:
Ti se kar tolaži s tem, če ti bo lažje :)
Default avatar

Ygjnb

nogavičkaaa je napisal/a:
On misli, da je zadetek na lotu, v resnici je pa samo (pri)zadetek... :))))))
Default avatar

viharni jezdec

Ygjnb je napisal/a:
Če boš kad napredovalo s pomočjo medicine na raven vsaj 5 letnika, boš razumelo, da se ne ponujam in da nič ne pišem o sebi, ampak le povemtako kot je. Samska baba ni za nikamor, če ni nobeneag da bi jo prenašal, tudi za v kolektiv ni in ko bo prišlo do korenitih sprememb se bo to točno vedelo, ne kot danes, ko sprevrženi sistem vsiljuje nekaj in grozi normalni večini z represijo.
Default avatar

Meni prav nič

Meni je bilo veliko lepše, ko sem bila dolga leta samska. Kakor finančno tako tudi pri vsem ostalim. Nobeden mi ni težil, počela sem kar sem si sama želela, imela svoj ritem, se nikomur prilagajala in imela družbo samo takrat, ko sem si jaz želela. Takoj bi zamenjala zakonski stan ponovno za samskega in bi tudi ga, a ne želim prizadeti partnerja, ki bi brez mene propadel.
Da lažje shajam z njim sem se naučila, da mi za njegova dejanja ali besede ni več mar.
Edina dobra stvar pri vsem je, da je finančno nekoliko lažje skozi mesec, vse ostalo pa.....
No ja, saj nikogar ne krivim, sama sem ga izbrala, takrat nisem vedela, da mi kaže nepravi obraz, to se je pokazalo šele sčasoma po poroki. Nenazadnje se je tudi moj značaj z leti malce spremenil, pridobila sem namreč na samozavesti, si začrtala prioritete v življenju itd. Bi pa seveda spremenila zak. stan, če takrat, ko sva bila oba še mlajša ne bi bila zvezana s kreditom katerega še zdaj odplačujeva. S prodajo nepremičnine ter poplačilom preostalega kredita pa nama ne bi ostalo zadosti niti za dve garsonjeri, saj se je tudi hiša z leti obrabila, potrebna je že renovacije, torej je vrednost zdaj prenizka za uresničitev namena, da bi šla vsak na svoje. Penzije pa premajhne za plačevanje najemnine, vsaj njegova. Enostavno pa nisem takšna packa, da bi ga po vseh teh letih prepustila samega sebi, saj tudi finančno sam ne bi zvozil. Tako živiva kot brat in sestra, med nama ni razen skupnega kredita in položnic ničesar več, zgolj navada. A tako pač je, se je treba sprijazniti. Kadar mi gre najbolj na živce se mu pač umaknem k svojim odseljenim otrokom.
Če bi imel on zadosti visoko pokojnino, da bi sebe lahko preživel in, če bi imela kredit že odplačan pa ne bi pomišljala. Šla bi narazen ter bi ostala z njim samo še v prijateljskih stikih, ter bi mu pomagala kadar bi rabil mojo pomoč, živela pa z njim ne bi več.
Večina se po lastni izbiri odloči, da ostanejo samski, se mi nikakor ne smilijo ampak jim čestitam, da so si uredili življenje tako, kot njim odgovarja in ne tako, kot sorodniki in družba pričakuje. Le zakaj bi si ustvarjali družino ali partnerstvo, če jim ne ustreza, komu na ljubo? Malokdo je sam zato, ker pač ni našel prave-pravega. Le ti pa imajo kadarkoli možnost, da ga najdejo, če ne bodo skriti čepeli med svojimi zidovi. Vsaj večina njih.
Default avatar

suhe veje

Nkeichi je napisal/a:
Take članke pišejo glupe samske babe za druge glupe samske babe, da se lahko tolažite med sabo.
Default avatar

Robi...

Zakaj bi se mi smilile, če pa zase trdijo, da so bolj srečne in svobodne od vezanih.
In samske so zato, ker za njih ni dovolj dobrih moških, ker so same samo top roba. :-)
Default avatar

suhe veje

Top roba, ki je nihče noče, hahaha :DDD
Default avatar

nogavičkaaa

viharni jezdec je napisal/a:
Eeeeee v kolektivih smo zato, da nas vsaj vi prenašate 😈
Default avatar

Robi...

Meni prav nič je napisal/a:
A njega kriviš, da ti je kazal nepravi obraz ? Sama pa si z njim samo iz pomilovanja in finančnih koristi.
Res za zjokat.... Babja hinavščina.
Default avatar

Grda resnica

Spet zafrustrirani ostanki od moskih(kateri so to se vidi po postih) jamrajo ker jih nobena noce. Samske zenske bi kar na silo porocili (vsako ki je enemu od teh bioloskih smeti vsec),ker jim je jasno da milom ne bo nobena pristala na vezo z njimi. Sej so revezi,kaj jim mora bit to hudo,ko se zavedajo da bojo do smrti sami in vecno nepoteseni.
Default avatar

Jaz pač ne verjamem

Jaz pač ne verjamem da je lahko nekdo srečno samski. Pač ne najdeš svojega princa in potem nakladaš da si srečno samski. Če bi prišel princ mmo, ne bi bil nihče samski.
Jaz pač tako mislim in nobeno nakladanje ne bo spremenilo mojega mnenja.
Default avatar

suhe veje

Grda resnica je napisal/a:
Ti niti presledkov za ločili ne znaš delat, če je kdo biološka smet, si to ti. Cele dneve serješ po forumu svoje bedarije. Nekoristna, nesposobna nadloga. Kdorkoli se sprijazni s tako, je res zafrustriran ostanek najtežje kategorije.
Default avatar

Grda resnica

suhe veje je napisal/a:
Kakorkoli obrnes ,moza in otroke pa le imam za razliko od tebe...hm cudno kajne
Kako to,da se nobena ne sprijazni z vami popolnezi.? Ja ker nisi popolnez ampak ostanek,smet,ki ga nobena noce...samske so raje samske kot s tabo luzer,spijazni se
Default avatar

suhe veje

Grda resnica je napisal/a:
Fak, res si luzerka. Ko ti zmanjka municije, začneš streljat slepe naboje iz obupa. Trenutno se tri grebejo zame, sploh še ne vem, katero bom izbral. Lahko ti pa zaupam, da nobena izmed njih ne meče svojega brezveznega lajfa stran na nekem obskurnem forumu.
Default avatar

Grda resnica

suhe veje je napisal/a:
Ja to ti pa verjamem,da se tri zate grebejo. Prva je tvoja psihiatrinja,ki se grebe zato,da bi ti pomagala cim prej izboljsati tvoje psihicno zdravje,druga je tvoja svetovalna delovka na zavodu za zaposlovanje,ki se grebe,da bi ti cim prej siht nasla in tretja je tvoja mati,ki se kot vsaka mati grebe za dobrobit svojega otroka.
Default avatar

suhe veje

Grda resnica je napisal/a:
Koga briga, kaj ti verjameš. Mnenje neke nepomembne bednice je popolnoma irelevantno.
Default avatar

nogavičkaaa

Jaz pač ne verjamem je napisal/a:
A ti ne znaš bit srečen/na brez partnerja?
Default avatar

viharni jezdec

Kaj je popajče, si preživel?😁 Vidim pa da bosanka čedalje slabše piše, presledkov splo več ne pozna, ni dobro, ni dobro.😁😁😁
Default avatar

Pikajla

Srečna, samska ženska? O, ja, obstaja tudi taka. Kje pa piše, da je žleht, neprilagodljiva, sfuzlana? To je tista ženska, ki ima za sabo grenko izkušnjo z moškim. Lahko jih ima tudi dve, tri. In raje kot živeti tako, se odloči, da bo ostala samska. To je pogum, ne pa suha veja.

Poznam tako. Fantič ji je naredil otroka in pobegnil, ker ni bil zmožen igrati vloge očeta. No, kdo je tu pogumen in kdo je suha veja?
Default avatar

viharni jezdec

Pikajla je napisal/a:
Krasno, toliko si tumasta, da sploh ne veš o čem je tema in kaj je sploh suha veja.😁

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen