Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Se za ljubico kdaj dobro izide?

Default avatar

a ti ne maraš

mimohodna je napisal/a:
Kaj hočeš namignit, da si tvoj mož tiča ne umiva?
In zato raje pobiraš njegove usrane gate in jih daješ v pralni stroj kot, da bi mu nudila seks?
Default avatar

haložanka

a ti ne maraš je napisal/a:
Ti pa res zamudiš vsako priložnost biti tiho in izpasti vsaj za silo pametna!
Default avatar

a ti ne maraš

haložanka je napisal/a:
Kaj se zaletavaš vame kot tak stekel pes?
Te ignoriram pa se še vedno zaletavaš vame kot tako malo ščene. Nimaš nič za likat, kuhat, pomivat?
Default avatar

haložanka

a ti ne maraš je napisal/a:
😎😘😆😆
PS
Mi smo moderni, pr nas pere, pegla in kuha lubca, jaz pa moža pedenam 🤤
Default avatar

antilopa

To bo ja, sodelavke se med sabo pogovarjate o tem, komu je katera ljubica, ker to je stvar o kateri bi se naokoli hvalil. Drugače pa je največ varanja med poročenimi oziroma koruzniki, ki posebnih pričakovanj nimajo.
Default avatar

blalblabla

blalblabla….pa kaj vam je vendar, ženske? a, žene res vse same postorite doma? pedenate otroke, moža in hišo? on pa hara naokoli? če ja, potem ste si same krive, če ste presenečene ob kakšnem odkritju. razen, če vam paše tako in raje čistite in ste srečne, da vas ne utruja in se prazni drugje. tega je sicer veliko.
drgač pa, vsaka ljubica, tudi tista najbolj hladnokrvna sčasoma trpi, kot hudič. ali boli za znoret ali pa je znervirana do konca. tisti super lep čas je precej kratek. kakšen mesec, dva, največ leto. potem pa....bolečina. kot sem napisala, takšna ali drugačna.
in nobenih utvar si ne delajte, ene in druge, da je žena uboga reva in ljubica pobira samo smetano. prvo govorijo prevarane žene, drugo pa prizadete ljubice. tipi varalice pa pač niso pametni in frajerje temveč reveži. v buči. a si ne morejo pomagati. prizadeti v otroštvu in to je način izlivanja frustracij. tipi so pri celi stvari pravzaprav največja žalost. in oni to (pre)dobro vedo. priznali seveda nebi za živo glavo. weak up, folk, tako preprosto je. nobena psihoanaliza ni potrebna.
Default avatar

Lightmyfire

Men sitnari od znanke mož, prav ogaben je. Sem raje sama kot komu ljubica in živim z manj, ker roko na srce, ni tako lahko. Nisem naterialistka niti. Oni imajo ful denarja, tud moj bivsi je bil tak, zgonjen. Zdaj sva oba sama, sam da se on sam sebi smili, jaz pa ne. Men se moja znanka in mislim da je prepricana da je vse ok,,al pa se dela.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen