Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

na Kmetiji

Default avatar

bo še zanimivo

Kdor gleda televizijski šov Kmetija, je mogoče zaznal, da se nekateri udeleženci oddaljujejo od dogajanja, oziroma so indiferentni do dogajanja na Kmetiji.
Delo sicer opravljajo, mogoče še bolj kot je potrebno, a se ne spuščajo v zdraharske razprtije, ki so prebivalce Kmetije razdelile v dve skupini.
Kdor gleda Kmetijo je lahko videl, da so v eni skupini Tanja, dvojčka, Danijel, Luka , v drugi pa Denis, Rene, Tom in ženske.
Ženske so tako in tako tam samo zaradi zdrah. Samo poglejte Adrijano kako se peni. Vse žile na vratu ji izstopajo, pa še sama ne ve zakaj. Tiste cigarete bi vse lahko pustile ob strani.
Default avatar

Nimaš pojma

Rene je v klanu s Tanjo in dvojčkoma!!!
Default avatar

OBNOVA

Deluje mi, da je Rene neopredeljen. On je kot nepopisan list papirja. Njemu je le do tega da bi se nasitil, pa niti ne vem ali je v življenju resno lačen ali bluzi o hrani kar tako zaradi navade.
On in njegovi čevapčiči.
To je vedno na dnevnem redu, ko odpre usta.
Default avatar

življenska pot

Kot je povedal Rene mora še vedno poravnavati kredit od mame, ki ga je najela in ta kredit ju je tako dotolkel, da sta ostala brez vsega.

Od srca mu privoščim zmago, da pomaga mami poravnati kredit.
Default avatar

scenarij

bo še zanimivo je napisal/a:
Marsikaj morajo narediti po scenariju, sploh dvojčka, zato tudi imata toliko "sreče", ampak tisti, ki so že prej bili v šovih vedo kako se tem stvarem streže. Marsikateri "konflikti" so umetno ustvarjeni, saj je Adrijani ušlo ob trku z njeno bivšo zaveznico, ko je le ta hotela oditi, da je vse skupaj le igra. Zanimivo, da potem produkcija, če ste opazili, zadnji teden subtilno, a vztrajno Adrijano prikazuje kot "tempirano bombo"- najprej jo gospodarica okara, potem tisti čiki in potem dvojček. Dejansko POP tv ves čas ustvarja umetno konflikte - s funkcijo črne ovce celo odkrito, ker nimajo direktnega grdega, zli antagonista kakor so jih imeli poprej. A se še kdo spomni tiste Esade? :)

Zakaj je pa šel ven un stari in odstopil mesto? Ker ni hotel več biti njihov dvorni norček in prevzeti vlogo dežurnega krivca.
Default avatar

dvoboja ne bo

Tudi Simona bo dobila pismo in zaradi slabih novic odšla domov. Če verjameš :-)))

Očitno ni zdržala provokacij, ki so nastale zaradi scenarija.
Default avatar

dvolična Simona

Tako in tako je ta Simona ena ženska, ki ima dve levi roki, ko je za poprijeti za delo in silno uporabljen jezik, ko je za jezikati.

Ali je to taka vloga ali značaj ?
Default avatar

zoprno nastopaštvo

Adrijana pa tudi ima eno vlogo za katero ne veš, ali je njej lastna ali se mora zadirati, vpiti in kričati zgolj zaradi vloge.
Default avatar

kdo bo v dvoboju

Kako pa kaj dvoboj ? Kdo bo nastopil namesto Simone ? Ali pa se mogoče vrne do dvoboja ?
Ali pa dvoboja spLoh ne bo ? Torej nihče ne odide ?
Default avatar

ta dolgčas ta žalost

To, da so pripeljali upokojence posedat na Kmetijo, je tako za lase povlečeno.
Smisel kmetovanja je delo, ne pa posedanje in pripovedovanje o zdavnaj izpetih izpovedih o ljubezni.
Lahko bi jih izkoristili za kakšno pametno delo.
Default avatar

tečna in sitna

Adrijana se je prikazala kot zelo vzkipljivo dekle.
Default avatar

čimprej konec

Letošnja kmetija je najbolj idi otska od vseh doslej. Vse je zaigrano po scenariju, ki je zelo slab. Prizore morajo ponavljati dokler niso taki kot so. Vse skupaj je brez veze. Še najbolj brez veze je tista ostarela Tanja, ki se meče in valja po vseh fantih. Za dvojčke in njihovo žlobudranje v brado bi pa rabili podnapise. Včasih so bile te Kmetije zanimive, zdaj pa je živ dolgčas.
Default avatar

Marko

čimprej konec je napisal/a:
Ne vem, katere kmetije si ti gledal(a), vse do sedaj so bile nerejene po scenariju, pri vseh so bili v ospredju špetiri in to je tudi ves čas namen, zanetiti čustva, da se odnosi krhajo, kalijo itn. Že od prve oddaje naprej.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

izhod v sili

Torej gre v dvoboj Adrijana in Boža jo premaga.
Adrijana odide s kmetije. Naj gre.
Default avatar

Simona gre domov

Ne, ker Simona zapusti šov (kao zaradi mame), bo dvoboj potekal med Danielom in Tomom, nihče ne gre domov.
Default avatar

psiho adrijana

Adrijana je psihični bolnik
To lahko vidi vsak, ki je vsaj malo normalen.
Punca rabi zdravljenje!
Default avatar

sej se vidi

psiho adrijana je napisal/a:
sej se na daleč vidi da ni gladka. kako samo govori pa ne mislim naglasa ampak način govora. že tam u šumi je bila čudna.
Default avatar

najslabša od slabih

je res od slabih najslabša, kolerična, histerična in lena.
Default avatar

le kakšna kmetija

Pestro dogajanje, skratka ob gledanju ni dolgčas ampak mora človek kar razmišljati katero nit bo kdo od kmetov uporabil.
Vendar to niso kmetje, ne opravljajo kmečkih del, obdelava zemlje, skrb za živali, košnja, nič od tega...To je bolj preskušanje medsebojnih odnosov v neki medgeneracijski skupnosti naključno izbranih ljudi.
Default avatar

kar naj gre

Simona gre domov je napisal/a:
Upajmo, da se ne vrne.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen