Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Hajdi Korošec pevka, ki je pela Naš kuža, Petelinček

Default avatar
je očitno nesramno bogata. Kar naprej potujejo s svojo družino Dubaj, Lizbona, pa to in ono križarjenje z ladjo, skratka z enega potovanja na drugega. V intervjijih pa vedno razlaga kako gara. Kdaj gara, če pa samo potuje. Ji njena trgovina z nesramno drago otroško opremo res prinaša toliko eurov? Kdo kupi previjalno torbo za 300 eur in set posodice za hranjenje za 50 eur? Kdo je njen mož? je pa edinka in očitno ima tudi zelo bogate starše.
Default avatar
ŠTREFF je napisal/a:
lej, nismo vsi neizobraženi in nesposobni zavistni klošarji kot ti in si lahko tudi kaj privoščimo.
Default avatar
ŠTREFF je napisal/a:
Meni je grozno antipatična. Usta ima kot glodalec.
Default avatar
o čem vi to je napisal/a:
Jaz mislim,da so vsa ta (oziroma vsaj del teh) potovanja lepo zastonj in sponzorirana, in prav nič plačana. Trdim, ne mislim pa, da je tako.
Tako kot pri cool fotru in cool mamaciti- sem gledala zadnjič Jonasovo oddajo - in je Eva Kljun lepo in se mi zdi kar prav povedala - da na njuni poroki edino česar ni bilo je, da ni bilo droge - ker tisto je treba še vedno plačati.
Onadva se vprašam če kaj sploh plačata - vse je ena sama reklama - od poroke, kraja, prstanov, potovanj, dopustov, čevljev, oblek... meni sta že prav odbijajoča s tem. včasih priznam sem rada pogledala kakšen njihov vlog, ko je bilo v ospredju njihovo družinsko življenje, odnosi - zdaj ko je pa vse ena sama reklama, pa mi vse deluje izjemno posiljeno, nepristno.
In enako mislim,da je tudi pri Hajdi - večino ena sama reklama in torej to vse zastonj.
nekoč sem brala nekje en članek koliko potovanj in katera je dobila Sanja Grogar zastonj kot influencerka- polno - saj non stop harajo okoli, vse zastonj, samo malo se poslikajo od tam in objavijo in so naredili se obveznosti.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen