Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Kaj počnejo primitivci tipa Denis Avdić in Lea Sirk na televiziji?

Default avatar
Avtor to si bebonja je napisal/a:
Pa če je tole res, sem ti dolžan tudi opravičilo. Ampak moraš priznat, da tudi tvoj prvi post ni bil na nivoju, sploh za nekoga, ki naj bi ljudem želel dobro.
Default avatar
Avdić je pa javna osebnost in javnost ima o njem pravico povedati svoje mnenje. Slučajno podpiraš tudi njegovo norčevanje iz paraolimpijca od zadnjič?
Default avatar
moj fotr je od gor je napisal/a:
Kolko smeha bom rekla ko Lea Sirk fa..king ne morm verjet biznismen se je malo podelo in zdaj je se priznal da grozi pod laznim ip kar je rdeci alarm. Ravn zato mu je treba dokazat da ga se kako izsledijo. Biznismen nima niti za lasten internet ali ima res laznega z namenom. Samo je res lahka psihic in take treba policija postimat. Ka bo stopu un ven iz bajte pa ga bo en zastihal ko mu tule napoveduje da ga bo pospravo. Svet je ponorel na fertik.
Default avatar
Ma noben ne bo nikogar štihal no, to je bila šala. Malo se umiri :D
Default avatar
vulgarnost v njegovih forah mi ni smešna
Default avatar
čistokrvnih janezov je malo
slovenčki je napisal/a:
Default avatar
http://www.demokracija.si/slovenija/sok ... evrov.html

Tisti, ki lahko stori nekaj takega je primitiven, pokvarjen in ni vreden da živi.
Tebe pa moti en voditelj, ki nikomur ne dela škodo, ravno nasprotno- zelo veliko pomaga šibkim. Moti te njegov humor, moti te zato ker ni slovenec. Pa kaj če ni. Važno je samo kakšen človek si. Koliko denarja je bilo zbranega za fantka Krisa preko poziva na radiu1, preko poziva v njegovi nedeljski oddaji na pop tv. Koliko denarja zberejo za družine, ali ti sploh kaj spremljaš ker me preseneča da si lahko tako podel do nekoga, ki ima srce in posluh za druge. Koliko denarja se zbere tudi vsako leto decembra ko nekaj dni zbirajo podnevi in ponoči denar za soc.ogrožene ponavadi sredi Lj, ne gredo spat domov in res naredijo bum akcije da se zbere čim več denarja za reveže. Družini je pozimi enkrat mislim da na štajerskem pogorela hiša in takoj so na radiu1 stopili v akcijo in pomagali in koliko primerov je da ne omenjam. Zato ni pravično da se odpirajo brezvezne teme ker tebi in podobnim ni všeč Avdić. Kaj so naredili za državljane Pahor, Janković, Šarec ali pa voditelji če gremo primerjat kdo nam dela škodo in kdo pomaga šibkim? Drži pomagali smo mi, ljudje z donacijami. Organizira in zavzema se največ ravno Avdić.
Kaj pa tale ničvrednica, ki je ukradla denar otroku za katerega je zbirala vsa Slo in še vedno zbira za operacijo njegovih deformiranih rokic? Ukradla je 30 tisoč eurov. Pa bo kdo odprl temo o njej? Se bo o njej tako podlo govorilo?
Ne, grdo se govori samo o tistih, ki vam ne pašejo zaradi neumnih razlogov- slab voditelj in podobno..
Izvoli tudi v parlament čivkat kaj nam vsem država dela. Bistvenih problemov ne vidite. Vtikate se v nekaj kar ni problem, kar nam ne dela škode..če ti nekdo na tv ne paše preklopi, če ti ena trgovina ali gostilna ne paše skenslaš in ne hodiš več tja.
Ampak kot družba, kot sodržavljani slabo skupi držimo. To kravo od babe bi blo treba dat kamenjat ker je ukradla denar, ki pripada otroku. In otrok čaka da bo denar zbran da bo šel na operacijo in kdaj bo ubogo dete dočakalo operacijo. Tatica je priznala po izmikanjih da si je denar samo izposodila. 30.000 da je ni sram.
Ti pa dobro premisli če se upravičeno jeziš na tiste, ki nikomur ne delajo škode, samo niso ti simpatični. Pa si res zaslužijo takšne besede od tebe?
Default avatar
moj fotr je od gor je napisal/a:
Se ne obremenjujem s tema dvema, preprosto ju ne gledam po TV in ne poslušam po radiu, če se mi že kje slučajno pojavita, takoj preklopim na drug kanal. Enostavno.
Default avatar
res so ful primitivni je napisal/a:
Zamik je zakon. Skenslaš reklame in še marsikaj;).
Meni se tudi pevci ne zdijo , ne vem. Mogoče izbor pesmi?
Default avatar
Prostaska na nivoju delavcev v proizvodnji. Ce jih je dovolj visok %, da se jim izplaca taksne moske in zenske avse imeti za voditelje/zirante pa sami vedo. To prenizko, prepoden in zaostalo za gledat. Mogoce je ciljna publika tista z OS ali max triletno srednjo. Ne vem. Podn.
Default avatar
Nisem nič zamudila? Očitno ne. Se mi je zdelo, da bosta Sirk in Avdič neka prava naveza ;).
Te oodaje sem gledala le 1. in pol druge sezone. Avdič mi ni zanimiv , pa potem enkrat vmes še Artač nastopal ( baje tudi v tej sezoni nastopa).

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen