Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Boris Kobal

Default avatar
Vsestranski igralec, režiser, komik...vedno aktiven, vedno na sredi dogajanja.
Ali je prav resno zbolel?
Upam, da ne in da nas bo še spravljal v dobro voljo.
Boris Kobal, radi te imamo.
Default avatar
maska22 je napisal/a:
Jaz ga še vedno spoštujem in duhovit je. Pokasiral je, se opravičil.

Si tako radikalna do politikov, bankrjev in ilegalnih muslićev??? Do vseh, ki te molzejo? Kobal pa ni nobenemu naredil škode, kvečjemu reklamo Celjskemu gladališču.

In posebno spoštovanje človeku, da preživi ves gnev in gojnico od vas smrdljivcev, ki si upate brcat, ko je človek na tleh!
Default avatar
On se je opravičil, ker mu drugega ni preostalo.
Politiki nas molzejo ja. Ne bo me pa molzel en kvazi satirik, ki se gre nekaj, in upa, da ga ne dobijo na laži. Ups, dobili so ga.
Borisu ni preostalo nič drugega, kot da se opraviči.Njegovo opravičilo pa ni bilo iskreno. Se ve. On je lažnjivec številka ena v igralsvu. In ja, mogoče bi moral iti v politiko. Mu je glede lažnjivosti pisana na kožo.
Torej.Imamo lažnjive politike. Ne rabimo še lažnjivih igralcev. Prosim lepo.
Default avatar
maska22 je napisal/a:
Je pa vsaj pismen, čeprav LAŽNIV.
Tako dejanje ni opravičljivo!
Default avatar
Ijv je napisal/a:
Tako je pismen da je cela dva stavka spremenil v svojem delu, pri katerem so ga dobili. Lažnjivec!!! Pismenost gor al dol.
Default avatar
Ijv je napisal/a:
Ni opravičljivo? Komu? Tebi? Najbolj umazane krave umažejo vse druge.... štekaš?
Default avatar
zvrtaj si luknjo v koleno je napisal/a:
človek se je opravičil, vrnil neupravičeno pridobljeno, odgovarjal bo skladno z zakonodajo - pa ga šeni še kar mesarijo...
medtem ko je npr. jankoviču vse oproščeno, pa vsem dohtarjem, ki pokradejo milijine našega dnarja prejgo naročanja dražjega materiala in dogovarjanja provizij - tud vse oproščeno, vsem tovrstnim kradljivcem ki se s korupcijo dogovarjajo in kradejo malega človeka - te ne bo obsodila, ker se sme znašati nad zdravjem ljudi, krasti v enormnih količinah in nič priznati, se delati nevednega... tistega, ki pa prizna in vrne stvar in bo odgovarjal, pa je treba do smrti na križ pribijati vedno znova vsak mesec en žebelj.
Ni čudno da nam je v Sloveniji tako ob takih dvoličnih poštenjakih.
Default avatar
maska22 je napisal/a:
Default avatar
pa dodam še da tako "pošteno" sodijo tisti, ki sami delajo p.izdarije, ki sami kaznivo poizvedujejo po zasebnih podatkih in zasebnosti drugih in jim z zahrbtnimi dogovori povzročajo škodo - taki hinavči lažnjivci, sami podtem drugim govorijo da so gnoj od gnoja, čeprav so sami isti ali še celo večji gnoj!
Default avatar
maska22 je napisal/a:
Nisi razumelo, da leti tole o pismenosti nate. Lažn J ivec.???
Default avatar
Kako opravičujete enega ku****igralca, ki je zasral, kar je zasral!
Če bi bil Kobal politik, mu ne bi bilo hudega. Bil bi opravičen vsega hudega, kar je v politiki praksa. Jaz tebi, ti meni. In tako naprej.
Kot igralec, pa nas je žal razočaral s svojim dejanjem.
Za politike nam je znano, da lažejo da se pretvarjajo. Ampak, potem pride na vrsto en igralec, ki smo mu zaupali... Politikom namreč ne zaupamo. Je res?
Kdo nam še ostane? Komu zaupati?
Default avatar
V Italiji še vedno duhoviči zamejcem s svojimi bolanimi štosi. Zdaj se dela norca na svoj račun iz plagiata. Je bilo nedolgo nazaj na zamejskih poročilih na TV Koper.
Default avatar
genau je napisal/a:
Vsi imamo slabo lastnost, vsi ga kdaj pobiksamo. Eni več, eni manj.
Dejstvo je, da se Kobal ni opravičil iskreno. Niti slučajno. Pal se je moral opravičit, ker mu drugega ni preostalo in kar.... so mu svetovali njegovi.
On je drek. Probal je. Ni šlo. Ups.
Torej zagovarjate to, da ukradeš neko delo, se podpišeš kot da je tvoje in.....meni nič, tebi nič...Če te ne dobijo. Takrat pa mačje solze. Solze lažnjive.
Pustimo politiko. Politika je poglavje za sebe.
Default avatar
plagiat štosi je napisal/a:
S tem ni nič narobe, vsaj originalno in iskreno je. Človek se mora znat na svoj račun pošalit, kaj šele komik.
Default avatar
gospodKobal je napisal/a:
hahhaha, kakšnei glubi izgovori, a zato, ker politikom ne zaupamo, jim je po tvoje dovoljeno krasti in jim je zato lopovščina opravičena. majkemi eni ste res prtisnjeni.
Nihče ne opravičuje dejanja Kobala - ampak človek je priznal, denar vrnil in bo odgovarjal - pa ga vi še kar na križ pribijate...
tistih ostalih, ki lažejo in kradejo pa ne - nasprotno opravičujete njihove kraje in jim še naprej dovoljujete z izvolitvami, da to počno - in čeprav nikoli niso priznali, nikoli nič vrnili in nikoli niso nič odgovarjali.
res ste kuku.
Default avatar
S tem ni nič narobe je napisal/a:
Nisem rekel, da je kaj narobe. Mislim, da je ok, tako zanj kot za javnost, da vsi to z njim vred predela(m)o in gremo dalje.
Default avatar
Ti si kuku. Karkoli že to pomeni.
Imamo zlagano politiko, tako ali drugače. Ne rabimo imet še zlaganih igralcev!
Default avatar
Nič vas ne moti da se vam je zlagal za igro, katere je ni napisal, ampak se je pod njo podpisal kot avtor?
Nič vas ne moti to.
V srca vam je zlelezel, ker se je prav hinavsko opravičil, ker drugače ni šlo? Hmmm...Ste pa hitro kupljivi. Pa ne mi o politikih. Oni so poglavje zase.
Default avatar
ti si kuku je napisal/a:

ti razložim premaknjen si v možganih - laž je laž pa ni važno ali jo izreče politik ali igralec, enako je neopravičljiva. Ti pa opravičuješ politike, ki lažejo. zato pa nam gre tako kot nam gre, ker to podpirate - norci ste. Pa ne delaj se poštenjaka, ker več kot očitno si dvoličen in podpiraš lažnivce.
Default avatar
genau je napisal/a:
Norec si ti. Ne opravičujem politikov. In ti ne opravičij zlaganega igralca.
Pa še to. Imamo, kar smo izvolili. In?rofa!
In ?? Zdaj bodo še igralci šli v to smer zlaganosti, kot politiki. Katastrofa!
Ne zagovarjaj pokvarjenega in zlaganega igralca, ki se ti zdaj trenutno smili. Jok!!

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen