Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Coolmamacite,fotri,lepeafne itd...

Default avatar
Sodelovka spremlja vse te wanna be znane in slavne youtubarje tudi po instagramu, vsakic gleda med pavzo njihove objave.. jo pogledam ji recem kaj ima od tega sploh pa ko zagledam grdavšo Tejo (od coolfotra) me sil na bruhanje. Zenska ima otroke menda, snema pa non stop te zgodbe in sedi v kuhni al na kavči, žre v kamero in se dela jako pametno. In recem sodelovki ne glej te bedarije ona pa men da ima ženska nevem kolk tisoč sledilcev čeprav imamo vsi proti njej. Torej!? Ali podkupujejo sledilce? Lepa afna se mi je zdela ok na začetki, vendar je žal iz svojimi objavami na zgodbah presegla meje saj non stop napenja žnable in se dela lepo čeprav v realnosti ni nic lepega sem jo 1x srecala v trg.centru. Mladi jim sledijo iz snemanjem na youtubih, groza. Neka Kaja Karba ko clovek neve iz kjere lukne se je vzela trepet , nek Čaj z Lano ko uboga blondinka razlaga o svojih ponesrečenih zmenkih.. ha,ha,ha no se pa vsaj pocutim med normalnimi v tej naši sLOVEniji kjer je ze 70% ljudi vtrganih.
Priponke

1138534.jpg
(154.56 KiB)

Default avatar
to je njihova služba.teja nč ne dela.snemata videosposnetke in še plačana sta za to.seveda veliko stvari dobita zastonj.pa ona se včasih se malo neumno naredi da je bolj zanimivo.
Default avatar
Meni je lepa afna tok antipatična, da mi res ni jasno, zakaj jo gledajo.
Default avatar
Spoštuj njeno zasebnost in se ne vtikuj.

Ti pa rada gledaš na primer turške serije (figurativen primer). Ti lahko zaradi tega očitam glupost?
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
Sledilci se res kupujejo na veliko. Po par centov za par 10 sledilcev.

To je javna tajna.
Default avatar
Banda di Lupi je napisal/a:
Ha, ha, ha.. če morda to leti name naj ti poslabšam dan... nič od tega ne gledam. Upam da nisi katera zamaskirana "vlogarka" omenjena tukaj ;)

Mi je jasno da Teja ne dela ničesar , da ne bo pomote..ne zavidam jim nič ker kar oni počnejo ni življenje, vse je samo preko tehnike. In da se ima za top mamo in kaj še vse potem pa na zgodbah samo jamra in pametuje z modrimi mislimi sledilci...sej nevem kdo je bolj vtrgan sledilci ki spremljate to vse ali pa oni sami. Gnusjo se mi. Nikoli ne bodo dojeli da tudi če vloge snemajo v angl.jeziku ne bodo slavni in milione zaslužili kot v Ameriki.
Default avatar
IGGYCA je napisal/a:
Kaj se zdaj mečeš v ospredje?

You are becoming the very thing, you swore to destroy. Shame!
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
Banda di Lupi je napisal/a:

Ufffff boli ha ha... saj vsi vemo da si ena izmed njih ali pa plačana :)
Default avatar
IGGYCA je napisal/a:
Kdo so to "vsi" ?

Vsi tvoji namišljeni somišljeniki, znanci in prijetelji ? Zbudi se.
Si vis pacem, para bellum.
Default avatar
IGGYCA je napisal/a:
Bolj slovenski ta zapis ne bi mogel biti...zdaj pa zadihaj in se sprijazni, da obstaja se kaj drugega kot samo tvoj mali zjamran svet.
Default avatar
Čreda je še bolj zabita in prazna, brez življenj od teh zarukanih babjih lenob s prav tako preaznimi življenji, sicer sledilcev in ogledov ne bi bilo.
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Mar ne bi bilo bolje slediti tebi? Tvojim že rakavo okuženim pojmom? Pol je pa že bolje te yutubarje gledat, vsaj nesramni niso kakor ti. In zagrenjeni do amena.
In tudi ti polarnoviharno motovilo deluješ na enak način, samo, da nič ne zaslužiš pri tem. Sam sliniš se lahko.
Default avatar
IGGYCA je napisal/a:
Sodelovka?
Default avatar
IGGYCA je napisal/a:
V ozadju je mali biznis… Folku, ki ima dovolj sledilcev in prek Patreona ali SubscribeStar-a pobira še naročnine za "cukrčke", ni potrebno hodit v službo.
Kaj vse za to naredijo in koliko jih to obremenjuje, je pa druga zgodba. Če si s svojim kanalom uspešen in imaš veliko sledilcev, je tudi dohodek lahko višji. Uspešni pokasirajo tudi šestmestne številke na letnem nivoju, dvomim pa da te dosegajo slovenski youtuberji.
Default avatar
Če očitno obstaja trg tudi za to, pa naj služijo.

Folk je poneumljen v vsakem primeru. Če ne bi bilo tračarskih revij, abotnih blogerjev in turških nadaljevank, bi še vedno ostale nemške, španske nadaljevanke in slabi ljubiči.

Če mi na FB po nekem čudnem ključu prileti kak tak posnetek, ki bi lahko dišal po blogu, postanem kar živčna. Res se mi ne da tega poslušat. Ampak kritični masi se pa da. Če že kaj, poslušam kake ameriške finančne komentatorje in ekonomiste, znajo biti zelo zanimivi.
Default avatar
BTDT je napisal/a:

Patreon in podobne subscription based platforme prinašajo omembe vreden dobiček samo ljudem z res ogromno sledilci. Od 50k sledilcev na IG ali YT, se jih samo zelo majhen procent odloči slediti na Patreonu in zato plačevati. To lahko vsak preveri. Zdaj pa, kateri slovenski v/blogger ima 50k ali celo več sledilcev? Praktično nihče. Če hočeš vsaj za silo živet od YT, potrebuješ več kot 1M naročnikov. Hkrati moraš nekaj prodajat oz. stvari dobiš zastonj, da jih oglašuješ. To ni čisti oglaševalski denar, ki bi ti ga YT nakazal na TRR, ampak trdo delo.

Ljudje to delajo zaradi pozornosti. Godi jim neprestano lajkanje, komentiranje, nagovarjanje. Počutijo se "nekdo". Vse slovenske blogerke imajo tipe s konkretno službo. Le zakaj .. Ker se pri nas od tega ne da živet.
Default avatar
OMG kako se ljudje obremenjujete z drugimi, mogoče zato, ker imate prevelik kup za rešit pred svojim pragom?? Sicer ne morem razumet zakaj tako zgražanje, mržnja celo za neke ljudi, za katere te nihče ne sili, da jih gledaš, poslušaš oz. sploh veš za njih!? Ali ne odloča vsak sam o tem kaj bo počel in na kak način? Življenje je eno, vsak dela z njim kar pač želi in NIHČE se nima pravice vtikat v to ali je to ok ali ne!
Očitno Teja nekaj dela ane, če se preživlja, če hodijo na dopuste, ki niso poceni, ona pač dela po svoje in ji ratuje. A je to samo foušija?? Otroke vzgaja super, stalno je z njimi, jih vozi okrog, se z njimi ukvarja, ne vidim problema? Pa nisem neka fenica, ampak wtf folk, brigajte se za svoje "perfektne" riti!
Default avatar
zbrk je napisal/a:
Mene pa ta kritična masa skrbi. Skrbi me, kako bo naprej laufal svet in tisti v njem, ki ne sodimo v to pobebavljeno množico. Saj ne, da bi ravno vsakodnevno prebirala Kanta ali se ukvarjala s kvantno fiziko, ampak da je pa toliko sledilcev abotnih vlogov, kmetij, duhovnih gurujk, drugih bizarnih reality šovov, mi je pa prav nerazumljivo. Kaj smo ljudje izgubili zdravo kritično presojo in vse kompase? Ti ljudje krojijo javno mnenje, oblikujejo vrednote, ki jim sledi trop ovac.
Default avatar
Ljubosumje je hudic. V avstriji vse sprejmejo vse, na hrvaskem tudi, samo nasi slovenceljni zmeraj polni fousije. Teja in Jani imata odprto svoje podjetje, svojo restavracijo, vi teleta. Uzivata v youtubu tako se je tudi vse zacelo. Ne kupujeta sledilcev, ker imata tudi pristne komentarje. Pojdi nazaj v ob 6 v sluzbi in se tolci po glavi, da si prevec glupa da bi kaj takega dosegla:) aja pa lp al
Default avatar
OMgaš je napisal/a:
DOPUSTE IMAJO PLAČANE!!!!razni hoteli,mobilne hiške na vodi.kaj misliš,da bodo zastonj drugim rekamo delali????

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen