Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Coolmamacite,fotri,lepeafne itd...

Default avatar
Ja VEM pametnjakovič/ka. Ampak a ste fouš al kaj?? Vsak lahko tako, izbira je ..... !


ttcbbbm je napisal/a:
Default avatar
OMgaš je napisal/a:
nisem,brez skrbi.drugač sem njihov fan tako da...ampak dejstvo je,da služita zaradi teh posnetkov :)
Default avatar
kak ste smešni ko takoj pišete da je foušija hudič. Ka res mislite da je nekdo ljubusumen na te ljudi? Samo poglejte jih kak se obnašajo, dvakrat sem pogledala pa me je vse minilo, izlostavljanje otrok že od samega rojstva pred kamere in širni sloveniji, da zaslužijo, poročiti se grejo zato da bo spet bolj gledanost narasla, in na ka naj bomo tu ljubosumni? Na zaigrane družine? Ce nebi amerikanci zaceli z vlogi pa hrvatje itd.. se niti en slovenc nebi sam tega spomnil torej point je da kopirajo en drugega. Hodijo v Mcdonalds narocit hrano tako kot jo je avto pred njimi in to snemajo, ponavljajo slovenski vlogarji en za drugim. Še ne polnoletne osebe snemajo vloge in pa žal otroci stari od 10 let dalje..

Meni je vseeno, naj vsak zasluži po svoje, je pa res da so pripravljeni prodati za denar oziroma oglede tudi svoje otroke čakamo še kdaj bo kak sex vlog vn butno.
Default avatar
bobebljen folk washington je napisal/a:
Mislim, da je od nekdaj tako, samo malo manj očitno je bilo - jaz se še spomnim dr. romanov, za marsikatero žensko (pa tudi moškega) je bila to sploh edina "knjiga", ki so jo prebrali v odrasli dobi. Pa vsak mesec sem šparala žepnino za revijo Bravo, butasta, da bolj ne bi mogla biti, ampak lej, kot droga.
Vidim pa pri svojih otrocih - saj gledajo marsikaj, ob čemer gre meni na kozlanje, ampak nekaj vedo tudi o resnejših temah.
Default avatar
Sem iz foha, kjer občasno sodelujemo s slovenskimi influencerji.

Tisti, s katerimi mi delamo, so pridni, kreativni in zelo proaktivni, je pa res, da za povprečno kampanjo (nekaj povezanih objav in posnetkov) računajo tudi 4 ali 5 tisoč eur. Koncept naredijo sami, posnamejo sami, zmontirajo sami, fotkajo in spišejo sami, objavljajo sami ... mi samo povemo kaj želimo, kdaj ter kakšen izplen. Rezultati so vedno boljši.

Ta pridni bi se lahko kopali v denarju (za slovenske razmere), ampak je na slo trgu verjetno premalo naročnikov, torej podjetij, ki so pripravljena redno vlagat v take kampanje in prepoznati dodano vrednost.

Pri nas podjetja še vedno mislijo, da se jim bodo za nekaj zastonj produktov ljudje klanjali in ne vem kaj delali zastonj. Japajade - resno “influencerstvo” je resno delo, samo, da se drugače organizirajo, ker jim pač odgovarja tak lajfstajl - da so svobodni in sami odločajo kdaj in za koga bodo delali.

Tisti, kvazi influencerji, ki samo zastonj dobivajo izdelke, pozirajo in jih na veliko reklamirajo, se pa niso dobro iztržili, so glupi ali pa leni. Z zastonj cunjami, kremcami in potovanji ne moreš položnic, hrane ali najemnine plačat.

Dobri influencerji so zelo podjetni. Slabi imajo pa še šiht zdraven :)
Default avatar
Kakor jaz vem je prva z blogi zacela Oopsi Urska. Prva v Slo ko je sploh zacela se izpostavljati itd.. pa se mi zdi da je se najmanj zaafnana, tudi ne izpostavlja se na raznih dogodkih itd.. coolmamacita , lepa afna itd.. vse se izpostavljajo in hodijo na dogodke zaradi zastonj hrane in pijace. To so tudi ze same priznale, je to mogoce najmanj, gre se za nacin afnanja in pa kot da so svetovno znane smetance.. nic vec ne spremljam niti ene niti druge, vcasih si lahko se kej pametnega res izvedel recimo kaksni izdelek, trik.. zdaj pa je zmanjkalo idej in se pred kamero obnasajo kot najbolj pijane osebe ki nevejo vec kaj bi iz svojim lajfom.
Default avatar
Dedalus je napisal/a:
Default avatar
Evolucija bo poskrbela za vse. Zatiralcev, osvajalcev, zveri ali lakote se bodo najtežje ubranili tisti, ki jim je celo življenje v raznih upsi neumnostih po netu. Samo elektrike zmanjka ali net dol pade zaradi sabotaže, pa ni ničesar več. Takrat ne bo pomembna nobena Urška pa noben kul ata.
Default avatar
bobebljen folk washington je napisal/a:
Se strinjam, zaskrbljujoče je.
Default avatar
girls je napisal/a:
Jaz tem ljudem iskreno nisem nič ljubosumna. Na živce mi gre da tako izpostavljajo otroke, ki sploh še ne vedo za kaj se gre. Če je to za njih fajn biznis super. Hudo je sam, ker ima masa ljudi take površinske influencerje za idole in misli, da lahko tako uspeš če se prodaš za denar in da se delo- umsko in z rokami nič ne ceni več.
To Oopsi Urško pozna moja kolegica iz Hrastnika. Polovica hrastničank in ostalih zasavk tudi izobraženih nori za njenim blogom, ki je po besedah moje kolegice nelektoriran in prepisan iz tujih blogov. To da ona ne hodi po družabnih prireditvah je njena odločitev, zaradi tega ni svetnica.
Lani jo je moja kolegica videla v hrastniškem Sparu z otrokoma, dobesedno je izpodrinila vse stranke pred njo na blagajni, ker je fucking Oopsi Urška. In ja tudi deluje zelo vzvišeno, njena otroka pa lahko vse delata, zelo nevzgojena in razvajena. Potem že po telefonu kliče svojega zvestega možička Jonija, da jo pride iskati z avtom- ker ona se ima za neko divo in gospo.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen