Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Luka Dončič si je kupil vilo

Default avatar
še en, ki se okorišča na žuljih davkoplačevalcev
Default avatar
DobesednoSatan je napisal/a:

A je tebe kakšen Žid v rit pof.ukal ali kaj??? Daj se spelji v 3PM s to svojo židovsko zaroto, konj blesavi.
Default avatar
Iskrena je napisal/a:
No, no, tako idilično pa spet ni. V Sloveniji je ogromno barabinov, ki služijo ogromne denarje in pazi, celo davkoplačevalske! se pravi, naše! kot so razni svetovalci in pisci copy-paste ekspertiz za 70 tisoč evrov itd. Eden takih eklatantnih barabinov je Miha Pogačnik, ki je pisal ekspertize glede meje za arbitražo in ki ima tudi podjetje za dobavo medicinskih pripomočkov, ki jih, kako nepričakovano, prodaja državi za večkratne vsote nabavne cene! Ko se vsi tako čudimo, komu preplačujemo razne operacijske mize itd., je odgovor tu: barabinu Mihi Pogačniku! Ki se nam potem smeje iz svoje vile v Opatiji. In oh, še komu. Še komu, brez skrbi.
Tako da govoriti o nekih enakih izhodiščih in poštenem delu je smešnica!

Kaj je Luka Dončić naredil za nas? Odvisno, kako pogledaš. Za vse tiste riti, ki se drenjajo po raznih košarkarskih komitejih in odborih, je naredil veliko, ker so dobili izgovor, da še več denarja scuzajo, od koder je le mogoče, vse v imenu "promocije slovenske košarke".

Za tistega, ki gleda košarko, je Luka naredil veselje. Tu je samo psihični benefit, nič drugega.

Za vse ostale Luka ni naredil nič. Ampak v Sloveniji je marsikatero podjetje, od katerega marsikdo tudi nima nič niti ne kupuje njihovih izdelkov. Tako da ne vem, kako bi lahko en košarkaš v nekih privat klubih v ZDA kaj naredil kar za vse povprek.

Nenazadnje tudi Jure Košir si je postavil vilo ob Blejskem jezeru, in to zelo grdo, ki kazi videz obale.
Default avatar
Športnikom,glasbenikom in ostalim "zvezdam"(vsaj tako jih imenujejo novinarji,ki imajo direktno korist od njih) se je.e za navijače in oboževalce.Res pa je da zaradi njih dobro zaslužijo.Podjetja kot so Nike ,Adidas ipd pa mizerno plačujejo in izkoriščajo delavce (tudi otroke) in del dobička namenijo športu.Nek navijač kupi dres od Ronalda za 150 eur,pa čeprav komaj shaja iz meseca v mesec in čeprav se Ronaldu je.e za njega.Pa razumi to če moreš.Pač ljudje ki imajo nizko samopodobo očitno rabijo vzornike.Samo poglejte kako izgleda večina navijačev kadar jih pokaže kamera.Kot kakšne retardiranci so.
Default avatar
Je dovolj drugih škodljivcev je napisal/a:
si pa zelo dobro in resnično napisal.Dvomim da pride kakšen turist v Slovenijo zaradi nekega športnika ali glasbenika.Je pa v športu ogromno prisklednikov,bleferjev in nakladačev,ki ne delajo nič in se samo "šlepajo" na račun sponzorjev (večina velikih državnih firm) in vsak športni uspeh izrabijo za samopromocijo kako dobiti od podjetji še več denarja. Ironično je pa to da v teh marsikateremu podjetju delajo delavci za minimalne plače.Samo poglejte olimpijske igre za katere mečejo stran milijarde evrov da se gre 95% športnikov in funkcionarjev tja zabavat,celo razdelijo jim brezplačno nekaj 1000 kondomov.
Default avatar
Jaz privoščim vsakemu, ki je sposoben, da ima vilo z bazenom.
Ferrarija. Yahto. Letalo. Diamante.
Naj ima.
A žal samo na izposojo za OMEJEN čas.
Itak, tukaj na Zemlji v resnici ničesar ne posedujemo oz. ni nič zares naše.
Od tukaj bomo odšli, tako kot smo prišli - brez vsega.

Zato me ne gane, kaj kdo ima ....
Default avatar
dejstvo je napisal/a:
Edino dejstvo, ki ga najdemo v tem komentarju je ta, da si samo še en zakompleksan bebav Slovenac, ki je fouš vsem, ki imajo vec kot ti.
Default avatar
dejstvo je napisal/a:
A res. A ti s slovensko plačico financiraš NBA? pa verjetno še NHL, NFL in kaj še je tega čez lužo?
Default avatar
Enkrat bo treba začet pucat od vrha. Tile gladiatorji so ravno za to, da se preusmerja javnost z njih.
Default avatar
Športniki živijo luksuzno življenje na račun športnih fanatikov oz. primitivcev.
Default avatar
vsi imamo od tega veliko je napisal/a:
Super napisano.
Vrsta športikov se seli v davčne oaze kot je Monako ipd., da placajo manj davkov. Vse čestitke tistim uspesnim, ki ostanejo ali se vrnejo. Ter tu trošijonin plačujejo.
Default avatar
Njegov denar je napisal/a:
Pa lih tajkuni so mu plačali usluge s tujim denarjem. Poglej si, kdo je lastnik njegovega kluba (pa tudi pri drugih ni kaj drugače). Saj ne, da je Luka kriv, ampak dnar pa je definitivno dobil od tajkuna.
Default avatar
naredil bo več dobrega za slo kot vsi skupaj ki se oglasate na mon
Default avatar
Ah, dajte no mir. Saj ti športniki so na nek način eni reveži. Skozi garajo, imajo bolj malo privat življenja in le redkim uspe to, kar je Dončiću. Koliko garaških karier so samo uničile poškodbe.
Potem dobijo neko relativno visoko vsoto denarja in ne vedo kaj bi z njo. Najprej kupijo avto, potem hišo, vmes še kakšno žensko in to je to. Nanje se nenehno lepijo ženske, ki hočejo samo korist, po možnosti jih nategne še kakšen agent in računovodja in nič čudnega, da se jim nekega dne čisto odpiči in zajadrajo v čudne vode. Z denarjem je kar naenkrat vse dosegljivo, tudi prepovedane stvari.
Naj mali uživa v materialnih stvareh, če mu te res prinašajo neko zadovoljstvo. Ponavadi je to bolj kratkotrajno. Da nima ideje kaj bi sam s sabo izven košarke, kateri je do sedaj posvečal celo svoje življenje, je pa itak jasno. Se bojim da tudi ta njegova deklica, s katero sta se že večkrat pustila, ni pravi odgovor za resne plane o njegovi prihodnosti. ni tip ženske, ki bi športniku prinašal stabilnost v življnje. vrhunski športniki pa to potrebujejo. Na srečo je do sedaj imel mamo in babico, ampak pri teh letih ga seveda ne moreta več držati za rokico in voditi skozi življenje.
Default avatar
Lepa punca.
Default avatar
Kaj pa si ti - ******, naredil za Slovenijo ???? Ne znaš drugega kot polivat gnojnico po našem vrhunskem športniku !!!! Dončić je prispeval več k prepoznavnosti Slovenije v svetu, kot vsak drug !!!!
Default avatar
Cestitke za tako tocen, posten in dober odgovor!
jaz bi se dodalo, da slovenci pozabljamo, niti ne pozabljamo, ne vemo, cemu vsemu se je potrebno odreci za taksen ali drugace uzpeh. kaj vse je potrebno narediti za to. In pozabljamo, da je zadaj za uspesnezom cela ekipa.
Ne vemo, cemu vsemu so se morali odreci starsi, da je fant prisel do tega uspeha.
Default avatar
Bravo mojster, lepo napisano. Se popolnoma strinjam.
Default avatar
Glup si ko ku rac
Default avatar
Odlično napisano!!!

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen