Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Oopsi familija bi bili radi Cool fotr familija

Default avatar

fejk

guccigirl je napisal/a:
Edino prav bi bilo. Zblojenka, ki še otroke prodaja, ker tako hrepeni po pozornosti, ki si je drugače ni spodobna pridobiti. V bistvu vse razigrano, v resnici pa ena velika praznina, tako kot v njeni glavi.
Default avatar

jaz ti on

Ampak dejansko res ponavljajo za cool fotrom. Je cool fotr kupil avto, so ga še oni. Je šel cool fotr v toplice, so šli še oni. Je šla cool mamacita s hčerko na masažo in glej to, je šla tudi Urška z malim na masažo :). Lahko bi se pa ja spomnili kaj novega.
Default avatar

12346

So sli enkrat v en hotel in mislijo, da so boga za jajca prijeli :)! Dolgocasni sto na uro. In oni mislijo, da koga zanima kaj pocnejo. Usekanci! Mnogo bolj zanimivih druzin obstaja, ki so prepotovale pol sveta, pa ne obelodanijo vsakega prdca.
Default avatar

kva pa lohk prčakuješ

kopirajo je napisal/a:
Kva pa lahk prčakuješ od takele trape, ki govori s polnimi usti. Je doma niso nič naučili! Bonton pa to? Olika pa to?
Default avatar

guccigirl

Če pogledaš Šerugate so cel svet prepotovali in manj luksuzno kot ta afna Oopsi Urška, pa vseeno
niso vsake stvari objavljali,.
Default avatar

guccigirl

Urški Pavčnik so doma vse porinili v rit, moja kolegica jo pozna samo je rekla
da se s takšno afno noče družiti, ker pač noče pasti na njen nivo. Njen oče je bil nek direktor, mama je baje imela fajno plačo. Rodila se je z zlato žlico v ustih, starši so njej in njenemu cucku Joniju kupili stanovanje. Jaz ne poznam veliko ljudi, ki bi jim starši kupili stanovanje. Večina mojih vrstnic je vzela kredit ali živi v najemu ali pri starših, ker si stanovanja ne more privoščiti,..
Default avatar

guccigirl

Lol, pa v terme so šli kot da so neki bogataši. Hahahaha.
V terme hodijo upokojenci. :)
Je pa res da je kolegica rekla, da je v Hrastniku med večino ljudmi revščina, eni komaj pridejo čez mesec mogoče se ta Ooopsi Urška zato toliko duva da so oni nad drugimi reveži v Hrastniku.
Mi je pa bedno, da ene ženske ki si ne morejo veliko privoščiti berejo blog od te Oopsi afne in ji nabijajo klike in zaslužek. Na vaš konto ta afna fajn živi in hodi v terme. Ignorirajte jo, kot jaz.
Default avatar

ohmygod

guccigirl je napisal/a:
ohmygod
fouš much

madona ti mora sekat....
faušija je huda zadeva....
Default avatar

ssae

Sami zblojenci. Njihovi sledilci pa še hujši.
Default avatar

nimamo pojma

Živeti v Hrastniku mora biti res sanjsko.
Default avatar

ni bistvene razlike

Meni so blesavi eni in drugi. Skoz ene in iste fore imajo.
Default avatar

guccigirl

Jaz ji nisem nič fouš, ne štekam pa enih hrastničank ki jo hočejo posnemati, čeprav izvirajo iz
bolj revnih družin. :)
Default avatar

guccigirl

Komaj čakam da Denise Dame skritizira stil oblačenja Ooopsi Urške ali njenega cucka Jonija. :)
Hahaha, bi ta Urška spet bila vse iz sebe pa jo kritizirala na blogu.
Čeprav bi ji Denise povedala resnico. :)
Default avatar

guccigirl

Kot bi rekla Denise Dame:" Živeti v Hrastniku ni luksuriozno." :)
Default avatar

Verchitos

Ta Oopsi kakor navajaš da je kao uspešna pri 30ih ... eno bogo miniaturno stanovanje je pa res velik uspeh ... aja točno nekateri pač uspeh ocenjujete po cotkah ki jih ljudje nosijo pa po avtih ki jih vozijo... avto stane 30.000 eur moja hisa pa 250.000 eur pa se nimam za uspesno ampak ja ce bi zivela v stanovanju za 100.000 eur pa vozila avto za 30.000 eur pa se oblacila v cotke po zadnji modi bime imeli vsi za ful uspesno po tej logiki... To je ta slovenska logika ja... al pa zivet pri starsih pa denar za cote pa koffee porabit sam da se kaže ima se može se... dajte raje na karieri delat pa za sebe skrbet namesto take butaste bloge brat kaj kdo ima kdaj gre kdo srat kaj se njegovemu otroku dogaja in neke pametne nasvete delit ... najprej je treba v zivljenju ogromno cez dat pa izkusnje dobit iz slabih trenutkov da lahko en pameten blog ustvaris in oopsi in podobni blogi to se daalec ne bodo ce sploh kdaj bodo... energijo bi naj raje v izobrazevanje posvetili cas ki ga namenijo blogu pa svojim otrokom ... prav smilijo se mi otroci ko si starsi namesto za njih jemljejo cajt za to da tipkajo na racunalnik pa urejajo slike da bodo cimlepse izpadli na internetu in kaj ima otrok od taksnih starsev??? Mene bi bilo sram... svojemu otroku poleg sluzbe namenim ves svoj prosti cas in niti malo casa ne najdem za kaksne bloge pa se vedno se mi zdi da ima moj otrok premalo od mene kako se morajo pocutiti sele njihovi otroci... dandanes ima vecina starsev otroke tako ali tako samo se za potesitev svojih custvenih potreb po blizini partnerja ker si med sabo vec ne izkazujeta ljubezen o vzgoji vrcina nima pojma oz so zelo redki oz redki ki temu sploh namenijo cas in vlozijo energijo za to da bo otrok prav vzgojen ker to kar vidim kaksni so danasnji otroci je res groza ... kam gre ta svet...

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen