Med.Over.Net

Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Saša Boštjančič

Dobro službo in dobrega delavca je vedno težko najti. Povejte svoje reference, bodite pošteni do sebe in drugih. Prostor namenjen iskalcem dela in delodajalcem, raznim vprašanjem v povezavi s pripravo CV-jev, motivacijskih pisem, iskanjem prostih delovnih mest, pripravo na zaposlitveni intervju in podobno.

Saša Boštjančič

mojaZaposlitev.si

Kako zaslužiti preko spleta

Default avatar

janinka

Pozdravljeni!

Verjetno ste slišali in prebrali že 1001 zgodbo o delu prek spleta in bajnem uspehu in ko ste sami poskusili, ste se opekli. Veliko je tudi govora o raznih piramidah in drugih neumnostih, kjer dejansko služi samo "vrhnji" sloj, ostali pa morajo vlagati na stotine in tisoče evrov, da lahko tisti pri vrhu služijo velike vsote...

Pred nekaj tedni, sem spoznala super punco, ki pa mi je predstavila čisto nov, enostaven in odličen vir zaslužka. Sama sem namreč brez službe, brez statusa študenta in brez možnosti za normalno življenje. Tako kot vsi ostali, bi si zelo rada ustvarila svojo družino, kupila avto, našla in uredila kotiček pod soncem in končno začela "normalno" živeti. Kakšno je stanje v državi, mi ni treba govoriti ker vsi vemo kako gre... Služb ni, če pa so že, pa za minimalno plačo, s katero ne moreš niti dostojno preživeti, kako si boš pa še kaj ustvaril! Čeprav živim pri starših in nimam stotih položnic za plačat vsak mesec, si vseeno ne morem privoščiti niti priboljškov, kaj šele novih oblačil ali pa kakšnih izletov in dopustov. Na morju nisem bila že več let...

Na srečo, sem spoznala to punco, predstavila mi je res enostavno metodo služenja denarja. Predstavila mi je posel, povedala kako poteka, predstavila njeno ekipo, ki je zdaj tudi moja ekipa, ki mi priskoči na pomoč vedno ko jih rabim. Na začetku sem bila seveda zelooo skeptična, vendar sem rekla da poskusim in... ni mi žal :) škoda ker je nisem spoznala že prej in bi si še prej uredila življenje. Delo poteka približno uro na dan in ne rabimo nič prodajat ali silit ("nategovat") ljudi, kar je pa najlepše :D

Življenje se mi je postavilo na glavo, še vedno brez službe, vendar vem, da mi bo z vztrajnostjo uspelo in si bom končno lahko kupila nov avto in uredila svoje stanovanje :) in vse to mogoče še letos! tudi na morje bom končno šla po toooolikih letih :D

Ne vzemite tega, kot siljenje ljudi v karkoli, niti ni moj namen bluziti po forumu... rada bi samo povedala, da je možno zaslužiti tudi prek spleta! Če koga zanima pa naj me kontaktira in mogoče se bo še komu življenje spremenilo, na bolje seveda ;)
Default avatar

barbi86

Najlepša ti hvala janinka, da si mi predstavila to zadevo! Zdaj si bom tudi jaz lahko kaj več privoščila! Super si! Hvala, hvala, hvala..!!!
Default avatar

jermanmat

Hvala Janinka!

Res je enostavno in rezultati so že vidni!! HVALA!
Default avatar

janinka

Barbi86 in jermanmat me veseli da vama je uspelo ;)
Default avatar

Heconlije

barbi86 je napisal/a:
Najlepša ti hvala janinka, da si mi predstavila to zadevo! Zdaj si bom tudi jaz lahko kaj več privoščila! Super si! Hvala, hvala, hvala..!!!
Opis avtorice je takšen, kot je tvoj, ko si ga predstavila na zs. Samoreklama z nekaj različnimi registracijami?
Default avatar

Heconlije

Kot se mi je zdelo, ker gre za čisto isti odgovor dveh oseb, ena in ista oseba dela samoreklamo sama sebi.

Potem naj bi pa še zaupal ... Če bi šlo za dve ali tri različne osebe, ne bi bili čisto povsem enake predstavitve, zato ljudje pač ne nasedajte vsemu oh in sploh, kar jih je mnogo že v drugih tematikah, na podobne tematike, tudi ugotovilo. No, nekateri so šli celo probati ...
Default avatar

janinka

No, to pa ni res kar si brez preverjanja ugotovil Heconlije... če želiš ti pošljem link in lahko preveriš na facebooku, kjer imava z Barbi vsaka svoj profil! Je pa tako, ko je nekdo dokaj nov v teh zadevah, mu je lažje poslati že narejen opis, že tako se sliši komplicirano, če bi pa še vsak po svoje razlagal... To je najbolj optimalno no.
Ne delaj nekih zaključkov brez preverjanja!
Default avatar

Heconlije

janinka je napisal/a:
No, to pa ni res kar si brez preverjanja ugotovil Heconlije... če želiš ti pošljem link in lahko preveriš na facebooku, kjer imava z Barbi vsaka svoj profil! Je pa tako, ko je nekdo dokaj nov v teh zadevah, mu je lažje poslati že narejen opis, že tako se sliši komplicirano, če bi pa še vsak po svoje razlagal... To je najbolj optimalno no.
Ne delaj nekih zaključkov brez preverjanja!
Koga pa farbate no?

Ko oboje prebereš, ti je kaj hitro jasno:

http://med.over.net/forum5/read.php?59, ... sg-9683401

"barbi86
Re: Kako zaslužiti preko spleta

06.06.14 13:37
Najlepša ti hvala janinka, da si mi predstavila to zadevo! Zdaj si bom tudi jaz lahko kaj več privoščila! Super si! Hvala, hvala, hvala..!!!"
Default avatar

Robis

Pozdravljeni.

Če koga zanima mrežni marketing, se je v Sloveniji dobra dva meseca nazaj začela gradit ekipa za podjetje Ingreso Cybernetico, ki se ukvarja s spletnimi produkti, tako da gre za SPLETNI mrežni marketing, kar celotno zadevo zelo olajša in se osredotoča na delo preko spleta.
Podjetje je po svetu aktivno le od decembra, zato je priložnost za zaslužek ogromna!
Za več informacij me lahko kontaktirate na mail: [email protected]

Lp
Default avatar

king_of_fog

tudi mene zanima takšen dodaten zaslužek, prosil bi za več inf. na [email protected]
lp
Default avatar

CBarbara

Pozdravljeni! :)

Naj vam povem del svoje zgodbe. Sem študentka ekonomije, drugi letnik, smer marketing. Starši imajo svoje podjetje, kar bi naj pomenilo, da mi finančno nič ne manjka. Pa kljub temu da pomagam doma in sem za to plačana, ob vikendih delam še v enem nočnem lokalu blizu mojega kraja. Če potegnemo črto mi na finančnem področju res popolnoma nič ne manjka. Imam dovolj, da preživim več pa tako ali tako nujno ne potrebujem, bi pa prav prišel kakšen dodaten evro v denarnici. Ampak več kot delam ne morem. Na prvem mestu mi je zagotovo študij, vsak dan delat doma in kasneje še cel vikend cele noči v diskoteki. Ne zmorem toliko. In če bi imela možnost zaslužiti več z enakim ali pa celo manjšim vložkom svojega časa bi se zagotovo posvetila temu.
In tako je dva tedna nazaj do mene prišel en dober prijatelj in me povabil na pijačo. Tekom druženja na pijači mi je začel razlagati o eni dobro poslovni priložnosti. Takoj, ko je omenil mrežni marketing sem zavila z očmi in mu dala jasno vedet da me to ne zanima. Na srečo je vztrajal in mi zgodbo povedal in obrazložil do konca. Kasneje ko mi je predstavil vsa dejstva in mojo vlogo v vsem tem se mi je vse skupaj zdelo neponovljivo in vredno dobrega premisleka.

Sedaj mi pa VI povejte. Kaj bi mi rekli, če vam povem da vem za podjetje, ki je našlo izdelek, ki še ga ni na tržišču, za katerega sem prepričana in lahko s strokovnega vidika trdim, da bo čez leto ali leto in pol najbolj iskana zadeva na trgu? Izdelek je inovacija in je patentiran (vsi vemo, da to pomeni, da ga izdeluje to podjetje in ga ne more nobeno več; prav tako pomeni, da če so dobili patent potem je izdelek res vrhunsko dovršen). Podjetje prihaja iz Amerike in trenutno išče kader, ki bo njihovo vizijo širil naprej po Evropi in ostalem svetu. In naj vam povem še to, da je celotna Evropa še nedotaknjena. To se je zgodilo sedaj in nikoli več. MI smo tisti, ki bomo zadevo širili ven. MI imamo to priložnost. Nam je omogočeno, da si zagotovimo lepšo prihodnost. Smo na samem začetku. Celotno Evropo imamo na pladnju.
Sedaj je pa samo še pomembno, da sami sebe vprašate če si želite dati takšno priložnost v življenju ali ne. In medtem ko se vsak mesec trudite zaslužit nekaj zgolj za preživetje, vam je tukaj na pladnju ponujena priložnost, ki vam z malo truda in malo vloženega prostega časa lahko spremeni življenjski status.

Če kogarkoli zadeva zanima, naj se mi javi in naj mi napiše mail ([email protected]). Obljubim, da si bom za vsakega vzela čas in vsakemu, ki ga zanima razložila za kaj se gre. Ne odlašajte, ker vam bo žal! Jaz sem odlašala teden dni, pa sem v tem času že marsikaj zgubila, sedaj pa samo še pridobivam :)
Default avatar

ce

Edinstvena priložnost. Smo tik pred odprtjem trga v Sloveniji. Obeta se ogromen potencial.
Za začetek se kot free member včlaniš na spodnji povezavi in brezplačno uporabljaš iskalnik, ki ti poišče najugodnejšo ceno za katerikoli izdelek, ki ga nameravaš kupiti preko spleta.

http://www.myshoppingsherlock.com/41720

Če pa si odprt za spremembe v življenju, pa se prijavi kot povezan član in postani del hitro rastočega tima. Sky is the limit!

Več informacij tukaj:
http://www.myshoppingsherlock.com/home. ... tion=step1

ali po emailu [email protected]
Default avatar

SariQa

Prosila bi za predstavitev, denar bi mi kot študentki prav prišel.
Pišite mi na e-mail: [email protected]

Lp